headphones newspaper video-player

Företagarfrukost

21 sep 2018, 07:45-09:00
Plats: Hotel Chaplin, Östergatan 108, 261 34 Landskrona

Vill du träffa andra drivna och framgångsrika företagare, mingla med potentiella kunder och utveckla ditt företag? Välkommen på Företagarfrukost - ett utmärkt forum för nätverkande och trevlig företagargemenskap.

Friska medarbetare ger framgångsrika företag!
Hur förändrar vi en arbetsmiljö till det bättre? Vilka insatser kan vi göra för att framgångsrikt motverka stressrelaterad ohälsa i dagens arbetsklimat? Alla individer – och arbetsplatser – är unika och det finns inte en lösning som passar alla. Men, det finns några nycklar för att lyckas skapa en positiv arbetsmiljö som främjar medarbetarnas hälsa och därmed ett socialt hållbart företag.

Emelie Andersson, grundare och vd på Balansbyrån, kommer att prata om hur vi med kommunikation och strukturer kan förbättra vår arbetsmiljö – och om hur promenader och stressutbildning förändrade arbetsmiljön för 90 medarbetare på 9 månader.

Vill du få tre minuter att berätta om dig själv och ditt företag på frukostträffen? Kontakta då ordförande i förväg så löser vi det.

Samtliga gäster kommer att få möjlighet att kort presentera sig själv och sitt företag. Det blir tid för mingel och nätverkande vilket är en viktig del på våra träffar. Glöm inte visitkorten!
Företagsfrukosten är öppen för alla intresserade inom näringslivet.

Företagarna bjuder på frukosten som står framdukad vid 07.45. Parkering bakom hotellet på plats 16-25, Flickskolans parkering eller på gatan.

Tid: fredag 21 september kl 07.45-09.00
Plats: Hotel Chaplin, Östergatan 108, 261 34 Landskrona
Kontakt: Ordförande Ina Zachhau, hotelchaplin@gmail.com
eller tel. 0418-163 35

Nästa företagsfrukost är  fredagen den 26 oktober.

Vill du hålla en 3-minuters-presentation så kontakta ordförande.

Nominera Årets Företagare i Landskrona. Nomineringsblankett finns på

vår hemsida www.foretagarna.se/landskrona

 

Följ oss gärna på Facebook!

Välkomna!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD