För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Nacka Företagarträff - 30 års jubileum!

22 feb 2024
Plats: Nacka Strand Möten & EventAugustendalstorget 6, 131 52 Nacka
I år är det inte bara ett speciellt år för Företagarna Nacka Värmdö som firar 80 år, utan också 30 år av ett framgångsrikt samarbete med Nacka kommun. Detta jubileum markerar både vårt långa engagemang på den lokala företagarscenen, och vår stolthet över att ha varit med och arrangerat Nacka Företagarträff sedan starten.

22 februari – en Träff för alla, men framförallt för dig som medlem

Nacka Företagarträff är ett viktigt nätverk och kärnan i vårt åtagande att stärka och stödja småföretagare i Nacka och Värmdö kommun. Detta är en unik möjlighet att inte bara visa upp ditt företag och dina produkter, utan också att knyta viktiga kontakter, dela kunskaper och insikter, samt finna inspiration och stöd från likasinnade entreprenörer.

Ditt deltagande gör skillnad

Nätverkande på hög nivå: Träffa andra drivna företagare och utöka ditt professionella nätverk.

Marknadsför ditt varumärke: Skapa nya affärsmöjligheter genom att synliggöra ditt företag.

Lär från de bästa: Gå på seminarierna för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom AI, och hur du får större effekt i företaget genom mer tillit. Och kanske får du ett eller annat användbart tips i den häftiga magi-showen…

Särskild inbjudan till våra medlemmar!

Som medlem i Företagarna Nacka Värmdö, har du en särskild plats i detta evenemang. Vi vill uppmuntra dig att delta, och även att överväga att ställa ut. Ditt engagemang är en stor del av vad som gör våra träffar så framgångsrika och värdefulla.

Företagarnas juridiska rådgivning finns på plats, du kan prata med energi- och miljörådgivare och finansiella rådgivare. Några av våra andra medlemsförmåner kommer finnas på plats, bland annat kommer du få ta del av spännande nyheter från Volvo och BMW. Vi vill såklart även uppmärksamma våra medlemmar på vårt jubileum.

Bokar du din monter innan den 31 januari får du 10% rabatt på det redan låga priset – 5490 kr (värde 13 450kr). Rabatten kan ej kombineras med boka-tidigt-rabatten.

Och kom ihåg, detta är mer än bara en träff – det är ett jubileum för samarbete, ett firande för våra företag och vår gemensamma företagarframtid.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd och framgångsrik Nacka Företagarträff.

Missa inte rabatten, boka din monter idag >>

Vill du hellre komma som besökare? Det är gratis! Du anmäler dig här >>

Det finns även ett begränsat antal Jubileums-VIP, till ett mycket bra pris!>>

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.