För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Är ditt företag redo för det nya hållbarhetsdirektivet CSRD som träder i kraft inom kort? – Vi hjälper er att förbereda er!

15 jun 2023, 13:00-15:00
Plats: Black Box, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12, Södertälje
Välkommen på en företagarträff på Södertälje Science Park där du som företag får chansen att nätverka under trevliga former och navigera dig i det nya EU-direktivet CSRD.

Hålltider för dagen:

Företagarlunch Vi inleder dagen med en företagarlunch som Företagarna Södertälje/Nykvarn och Näringslivsavdelningen Södertälje kommun bjuder in till. Här träffar du andra företagare, tjänstemän och politiker som är intresserade av företagsfrågor. Robert Kingfors, VD Södertälje Science Park berättar om Södertälje Science Parks verksamhet.

Tid: 11.30-13.00
Plats: Open Box, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12, Södertälje
Lunchen är kostnadsfri men anmälan krävs. Vid frågor kontakta Näringslivsavdelningen på naringsliv@sodertalje.se

Seminarium – Hållbarhetsrapportering skärps, vad innebär det nya EU-direktivet CSRD för er verksamhet? Vad är ett digitalt produktpass? Efter lunch bjuder vi in till en seminariedel om det nya EU-direktivet CSRD som innebär skärpt hållbarhetsrapporteringskrav. Fler företag kommer att omfattas av kravet som innebär bland annat att dubbel väsentlighet ska rapporteras, det vill säga både in- och utgående påverkan, rapporten kommer att behöva inkluderas i förvaltningsberättelsen för berörda företag och tredjepartsgranskning blir ett krav. Kom och delta i vårt seminarium och få en överblick över vad CSRD innebär och vilka åtgärder ditt företag ditt företag behöver vidta nu och inom en snar framtid.

Tid: 13.00-15.30
Plats: Black Box, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12, Södertälje

Anmäl dig här!

Sommarfest
Avslutningsvis firar vi tillsammans in sommaren med en festlig eftermiddag med tilltugg, underhållning och en avslappnad atmosfär där du kan mingla med andra företagare och representanter från näringslivet.

Tid: 15.30-18.00
Plats: Innergården på Södertälje Science Park

Sista anmälningsdag är: 8 juni 

Anmäl dig här!

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.