För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

FULLBOKAT!! Varmt välkommen till ett Wintermingel med Företagarna W.

18 jan 2023, 18:15-21:00
Plats: Volvo Studio Kungsträdgården
Boosta dig själv och din business under en helkväll med fokus på kvinnors företagande. Vi bjuder på ett näringsrikt scenprogram, det bästa nätverket samt lättare mat och dryck. Du bjuder på din närvaro.

Av alla företagsledare i svenska aktiebolag är andelen kvinnor endast 22 procent. Denna siffra ökar tack och lov. Men det går långsamt och vi på Företagarna vill vara en kraft som för denna positiva utveckling framåt. Snabbare!

Som en del av detta arbete lanserar vi Företagarna W. med syfte att sätta fokus på kvinnors företagande. Vi vill skapa aktiviteter och stärka dig som entreprenör, oavsett bransch du verkar i om du är etablerad eller i uppstart.

Under kvällen kommer ni få möta våra partners och ta del av deras kunskap och erbjudanden. Ni kommer få möta följande otroliga entreprenörer som tagit hjälp av våra partners och växlat upp sina bolag.

Lena Hammargren_110x110.png
Lena Hammargren, Grundare och VD Novellix

Vendela Ragnarsson_110x110.png
Vendela Ragnarson Grundare, CO-
Founder och CEO Rerobe 

Victoria Carlsson_110x110.png
Victoria Carlsson, VD och medgrundare
Denjo Dog


I kvällens panel

Elisabeth TR_110x110.pngElisabeth Thand Ringqvist, riksdagsledamot för Centerpartiet, tidigare entreprenör, investerare och tidigare VD för Företagarna.


Deqa Abukar_110x110.png
Deqa Abukar, entreprenör och grundare av Bling Startup – en rörelse för underrepresenterade entreprenörer. Hon är också initiativtagare till Womenisa, ett kvinnligt nätverk som har ett särskilt fokus på att stärka kvinnor i entreprenörskap och skapa samarbeten mellan kvinnor från olika delar av samhället.

Pernilla Norlin_110x110.pngPernilla Norlin,
Samhällspolitiskt chef på Företagarna, Pernilla har många års erfarenhet av policy- och påverkansarbete i skärningen mellan akademi, näringsliv och samhälle.


Kvällens moderator är Angela Koenes, Advisor EEN 

AngelaKoenes.jpeg

Efter ca. 10 år på World Trade Center i USA där hon jobbat med internationell handel och företagsutveckling finns hon nu på Enterprise Europe Network där hon hjälper bolag ut på internationella marknader. Entreprenörskap, internationalisering och finansiering är områden som Angela både arbetar med och brinner för.

Kvällens partnerswintermingel_partners_alla.jpg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.