För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Tema-AW: Optimerar du din digitala försäljning?

16 feb 2023, 17:00-19:00
Plats: Garvis Carlssons Gata 13-15, Solna (dörren mellan nr.13 och nr.15)
Det är viktigt att synas digitalt för att sälja och marknadsföra våra produkter och tjänster. Hur ska du tänka för att sätta digitala mål? De ska både vara mätbara och reflektera din verksamhet. Google Analytics har länge varit ett viktigt verktyg för att mäta resultat. I juli uppgraderar dock Google till ett helt nytt verktyg. Vad är skillnaden? Vad behöver du göra för att säkra att din hemsida fortsatt syns i Google Analytics? Allt detta kommer vi att prata om i årets första Tema-After Work. Välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig där!

Tema
Vi hör ofta om vikten att sätta mål för att bli framgångsrika i vårt företagande. Vi som företagare behöver sätta mål, för att sedan följa upp och mäta faktiskt resultat, för att vid behov skruva i våra tillvägagångssätt för att maximera utfall. Detta gäller även våra digitala plattformar; Hemsida, sökmotoroptimering (SEO), och olika sociala medier är numera viktiga och användbara verktyg när vi säljer och marknadsför våra produkter och tjänster. Vad är viktigt att tänka på när man sätter och mäter digitala mål? Hur kan vi mäta och analysera det faktiska resultatet? Hur vet vi om text och utformning på hemsidan faktiskt ger det resultat vi vill ha? Här kan Google Analytics vara till stor hjälp. Du kanske redan använder det idag. Men vet du att Google har introducerat en helt ny plattform – Google Analytics 4 – och att den tidigare Analytics kommer sluta fungera i juli 2023? Vad behöver du rent praktiskt göra för att säkra att din hemsida fortsatt syns i Google Analytics?

Hasan Fransson från Raqs SEO-byrå kommer att leda oss genom kvällen. Hasan är Sveriges smartaste man! Åtminstone enligt Google. För det precis så bra som Hasan och Raqs är på digital målstyrning, sökoptimering och Google. Detta är ett event du inte vill missa!

Datum: Torsdagen den 16 februari
Tid: Kl 17:00 - 19:00
Plats: Garvis Carlssons Gata 13-15, Solna (dörren mellan nr.13 och nr.15)
Eventet är kostnadsfritt.

Anmälan
Du anmäler dig till vår After Work i vårt formulär här intill senast den 15 februari. Du är välkommen att ta med dig en kollega eller vän! Du anmäler denna person i samband med din anmälan.

OBS: Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på tilltugg samt erbjuder dryck till självkostnadspris. Men vi tar en no-show avgift om 295 kr för de som inte dyker upp och inte avbokat 24h innan. Skulle du behöva avboka sin plats hör av dig till: sara.skullered@miakademien.se eller 0735-00223.

Program:
17:00 - 17:15 Mingel
17:15 - 17:30 Kort företagspresentation av alla som närvarar
17:30 - 18:30 Temaföreläsning och diskussion
18:30 - 19:00 Nätverkande

Varmt välkommen. Vi ser fram emot att se dig där!
Företagarna Solna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.