podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Välkommen till 4-i-rad med tema Ekonomi!

30 nov 2022, 17:00-20:00
Plats: Rådmansgatan 40 på Företagarnas huvudkontor
4-i-rad med Företagarna Stockholms stad är ett nytt koncept där vi bjuder in till temakvällar i mindre format som inbjuder till samtal och diskussioner med varandra och med våra experter och inspiratörer på plats.

Vi startar med lite mat, dryck och mingel för att sen lyssna till kvällens inbjudna gäster som är experter på kvällens tema. Vi avrundar med fika och mer mingel. Kvällen är till för dig som medlem i Företagarna men har du en företagare du känner som är nyfikna på vår organisation, så bjud gärna med dem.

Behåll lönsamheten i sämre tider

Kvällen blir i workshopformat där vi kommer att intervjua experter inom ekonomi och lönsamhet. Du som deltagare kommer också att få diskutera och reflektera tillsammans med andra företagare vad du behöver för att även framåt ha ett lönsamt företag. Efter kvällens event kommer du ha nya ideér för hur ditt företag kan fungera i en värld av hög inflation, höga energipriser och utmaningar med att få tag på produkter och råvaror.

Ni kommer att få möta följande experter:

gry2.jpg

Gry Flodin, VD på Ekonomibyrån Stabilisator.
Drivna företagare är en viktig del av vårt samhälle. De skapar jobb, de skapar möjligheter och de driver viktiga frågor framåt. Många drivs av sin passion och är experter på sin kärnverksamhet. Men att driva en verksamhet innebär även en hel del jobb utöver kärnverksamheten. Ekonomi och affärsutveckling exempelvis. Gry ger dig handfasta tips om vad som är extra viktigt att tänka på när det är tufft läge.

Leo.jpg

Leonardo Merino, Merino Advokatbyrå
Leonardo Merino är advokat och specialiserad inom obeståndsrätt. Merino Advokatbyrå är inriktad mot att hjälpa företag med deras löpande affärsjuridiska frågor, agera ombud för företag vid kommersiella tvister och hjälpa företag i ekonomisk kris. Här får du verktygen för att klara av att manövrera ditt företag för att undvika att hamna i obestånd och krisläge.

MarkusBrattfeldt (2).jpg

Markus Brattfeldt är grundare av Ägarskolan och har under de senaste tolv åren inspirerat och väglett tusentals företagare, både personligen och genom sina föreläsningar. Han har drivit och byggt flertalet företag inom marknadsföring, ekonomi och utbildning. Markus är ofta anlitad som rådgivare till mindre företag där fokus är att växa och öka lönsamheten och han har även deltagit i TV-program som Kanal 5:s Ullared - Jakten på storsäljaren och Tv4:s The Apprentice Sverige. Han sitter idag även med i styrelsen för Företagarna i Stockholm stad.

Program:

17.00                Mingel, mat och dryck serveras
17.30                Företagarna hälsar Välkommen
17.40               Vi startar kvällens program
18.30                Fikapaus
18.50                Kvällen fortsätter
19.30                Diskussioner och mingel
20.00                Avslut   

Datum: Onsdag 30 november
Tid: 17.00 – 20.00
Plats: Rådmansgatan 40 på Företagarnas huvudkontor

Anmäl dig i formuläret till höger, begränsat antal platser.

Vid frågor eller avbokning kontakta Mette Pagling på mette.pagling@foretagarna.se eller 08-501 066 05.

Varmt välkomna,
Företagarna Stockholms stad

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.