För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vi bjuder in till politikerhearing

25 aug 2022, 18:30-21:00
Plats: Vendevägen 89
Företagarna i Danderyd bjuder in till en politikerhearing torsdag 25 augusti kl 18:30 för att diskutera och debattera med företrädare för de politiska partierna i Danderyds kommunfullmäktige och var de kommer att lägga sitt fokus för att prioritera och förbättra villkoren för företagande i Danderyd. Hearingen kommer att äga rum på Vendevägen 89.

Du som företagare är hjärtligt välkommen till denna hearing för att lyssna, iaktta och ställa frågor till våra lokala politiker. Anmäl ditt deltagande i vårt formulär redan idag!

Syftet med denna politikerhearing är som sagt att tydliggöra vad politiken och respektive parti tänker lägga sitt fokus på i företagsfrågor och också att säkerställa att ni som företagare i Danderyd får ett bra beslutsunderlag inför det kommande kommunvalet 11 september.

Till stora delar beslutas om lagar och regelverk på nationell nivå men mycket kan göras lokalt för att uppmuntra och understödja Danderyds näringsliv.

Jag ser fram mot att ses 25 augusti.

Till dess önskar jag dig en skön sommar!

Mvh
Lars Wiigh
vice ordförande Företagarna Danderyd
wiigh2@gmail.com
0721934365

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.