podcast news play företagaren I media förmån faq
Karin Berggren, Företagarnas chefjurist.

Se upp för bedragarna, lär dig skydda dig och ditt företag

9 sep 2021, 07:30-09:30
Plats: Complete Solutions Sweden AB, Vendevägen 87, 182 32 Danderyd.
Det är lätt att luras på internet, i telefon och på papper men i regel är det ännu lättare att undvika och genomskåda bluffen om man har kunskap om regelverk och tillvägagångssätt.

Vi får lyssna till Karin Berggren, chefsjurist på Företagarna. Så, sätt väckarklockan tidigt, kom till oss vid 7:30. Vi börjar med en god frukost och får sen lyssna till Karin Berggren som delar med sig av sina kunskaper baserade på mer än 20 års erfarenhet av utmaningar företagare kan möta.

Datum: 
9 september
Tid: Start 7:30 med frukost och vi håller på till ca. 9:30
Plats: Complete Solutions Sweden AB, Vendevägen 87, 182 32 Danderyd. Telefon, 08-544 735 50

Anmälan

Du anmäler dig i vårt formulär till höger. En anmälan per person i formuläret och vill du anmäla fler personer uppdaterar du helt enkelt sidan efter varje anmälan. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. 

Träffa trevliga Danderyds- och Täbyföretagare, lär dig mer om bluffar och vilseledande försäljning så att du inte blir lurad. Kom till oss i Danderyd och lyssna, lär, diskutera och fråga Karin Berggren den 9 september!

Frågor?

Vid frågor är du välkommen att kontakta Per Molin på per.molin@brinken.se eller  070-567 39 95.

OBS: Detta är ett Coronaanpassat event
Vi planerar tillställningen så att den blir så säker som möjligt ur smittsynpunkt.  Ytorna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans. Har du förkylningssymtom, stanna hemma!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.