headphones newspaper video-player

Hur vässar jag min affärsmodell och min verksamhet på en marknad med ny dynamik efter pandemin?

23 sep 2021, 09:00-10:30
Plats: Vendevägen 89, 182 32 Danderyd. Det kommer finnas möjlighet att delta digitalt, länk för detta kommer i god tid före mötet. Du anger om du vill delta fysiskt eller digitalt i din anmälan.
Kära medlemmar i Företagarna Danderyd, vi återkommer här som utlovat med information om vårt första medlemsmöte för hösten inom ramen för kompetensutveckling för bättre affärer.

Vi har bjudit in John Gibe, doktor i Företagsekonomi och författare till boken Business models and Strategy som kommer att hålla i föredrag. Efter föredraget med efterföljande frågestund finns även möjlighet till fortsatta diskussioner och mingel.

Var, när och hur

Datum: 23 september
Tid: kl 09:00 -10:30 (kaffe/te och smörgås finns uppdukat från kl 08:30)
Plats: Vendevägen 89, 182 32 Danderyd. Det kommer finnas möjlighet att delta digitalt, länk för detta kommer i god tid före mötet. Du anger om du vill delta fysiskt eller digitalt i din anmälan.

Anmälan

Du anmäler ditt deltagande i formuläret till höger (eller skrolla ner om du tittar via mobilen). Antalet deltagare är begränsat och först till kvarn gäller. Vid frågor är du välkommen att kontakta vice ordf. Lars Wiigh på wiigh2@gmail.com.

Hjärtligt välkomna och vi önskar er en skön sommar!

/Styrelsen i Företagarna Danderyd

OBS: Detta är ett Coronaanpassat event
Vi planerar tillställningen så att den blir så säker som möjligt ur smittsynpunkt.  Ytorna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans. Har du förkylningssymtom, stanna hemma!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.