headphones newspaper video-player
Gläds med oss i styrelsen att vi tillsammans blev årets förening 2020 – av 256 föreningar i Sverige är vi i Nacka Värmdö bäst!

Kallelse till ditt årsmöte! 18 mars kl 18.00

18 mar 2021, 18:00-20:00
Plats: Digitalt, länk skickas separat
Årsmöte med Företagarna Nacka-Värmdö

Vi fortsätter att ses digitalt ett litet tag till. Anmäl dig till vårt årsmöte senast 12 mars så bjuder vi på en smarrig räkmacka!

Datum, tid och plats

Dag: Torsdag 18 mars 2021
Tid: 18:00. OBS! Årsmötet kommer då att inledas med 20-25 minuter paneldiskussion. 
Plats: Digitalt via Teams. (Läs mer HÄR om hur du deltar på vårt digitala årsmöte)
Paneldiskussionen som inleder mötet kommer att ske via en separat länk. Båda länkarna kommer att skickas ut i ett mail till dig som är anmäld. 

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret här intill. Länken till mötet kommer att mejlas ut någon dag innan mötet, var därför noga med att ange korrekt mejladress. 

Alla medlemmar i föreningen har en röst. 

Motioner

Som medlem har du rätt att väcka motioner till årsmötet. Motioner skickas till nackavarmdo@foretagarna.se

Handlingar

orange_avdelare.jpg

Praktiska detaljer:

Årsmötet är en av våra trevligaste medlemsträffar där vi ofta fått mötas över en fin middag efteråt. När detta nu inte är möjligt vill vi ändå försöka bjuda dig på något i samband med mötet.

Tillsammans med ICA Maxi Stormarknad Nacka och ICA Maxi Värmdö har vi möjlighet att bjuda dig på en god räkmacka. Anmäl dig till årsmötet, så får du mer info och en kupong för att hämta ut räkmackan till mötet. 

Tid för mötet: Torsdag 18 mars kl 18.00. 
Anmälan: Fyll i formuläret här intill senast fredag 12 mars. (Observera att du vid önskemål om räkmacka väljer avhämtningsställe i rullisten) Länk till mötet skickas ut via e-post dagen innan mötet äger rum. 

Instruktioner för att delta på digitala årsmötet >>