headphones newspaper video-player

Företagarnas Digitala Mötesrum

Detta är en vecka som kommer gå i omställningsstödets och arbetsförmedlingens tecken. Vi kommer få en genomgång av hur det förändrade förutsättningarna ser ut för omställningsstödet samt en kort presentation av hur anståndsräntan kan komma att förändras.

Vi kommer även vid det här tillfället få en lägesrapport från AF samt en genomgång av vad och hur du som arbetsgivare kan få för hjälp och har för möjligheter att använda dig av Arbetsförmedlingens breda palett av verktyg. 

Oxana Lakimenko - Jurist på Företagarna
Oxana guidar oss igenom de nya förutsättningarna samt ger oss en genomgång av förlängningen av omställningsstödet. Vad är det som gäller och vad kan du förvänta dig av processen vid en ansökan nu när nya ansökningsperioden har startat. 

Conny Karlsson Örnros, Sofia Toremalm och Larry Wijk - Företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen
Conny, Sofia och Larry kommer presentera en nationell lägesrapport från AF samt en genomgång av vad och hur du som arbetsgivare kan få för hjälp och har för möjligheter att använda dig av Arbetsförmedlingens breda palett av verktyg. 

 

Hur ser det ut framåt med det digitala mötesrummet?
Vi kommer fortsätta med opåverkad styrka så länge läget kring Covid-19 fortfarande är högaktuellt och närvarande. Vi vet att det fortsatt kommer finnas frågor och ämnen som är intressanta att lyfta just för dig som företagare och medlem i företagarna. Vi kommer ha fokus på framåtsyftande ämnen som hjälper dig som företagare. Har du tips eller önskemål på ämne så är det bara att kontakta: robert.wallin@foretagarna.se  

Det digitala mötesrummet är ett samarrangemang mellan flera av Företagarnas regionkontor runt om i Sverige för tillsammans är vi starka!

 När: Fredagen 26/2, kl:11.00-12.00
Anmälan: Anmäl dig i formuläret, senast 25/2

Agenda:

11:00                 Frida Boklund hälsar välkomna och går igenom digitala förutsättningar samt agenda.

11:05                 Oxana Lakimnko – Jurist Företagarna  

11:30                 Conny Karlsson Örnros, Sofia Toremalm och Larry Wijk  - Arbetsförmedlingen