podcast news play företagaren I media förmån

Soloföretagardagen Stockholm

3 dec 2021, 09:15-18:00
Plats: 7A, Odenplan, Norrtullsgatan 6, Stockholm
Varmt välkommen till en dag med fylld med personlig självinsikt, om företagandet och om kundfokus. Den här dagen vill du inte missa!

Är du soloföretagare? I så fall är du välkommen den 3 december till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare! Ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt. Dagen är kostnadsfri för dig som medlem i Företagarna! (Övriga 1 490 kr exkl moms)

Vanessa Leporati kommer att leda oss genom en fartfylld dag som kommer att leda till nya insikter och konkreta verktyg för att ta din självinsikt och ditt företagande till nya höjder! (Läs mer om Vanessa längre ned på denna sida)

Datum: Fredag 3 december. (Passar inte datumet finns möjlighet att istället delta 30 november i Västerås. Läs mer här >>)
Tid: 09:15- ca 18:00
Plats: 7A, Odenplan, Norrtullsgatan 6, Stockholm. (Obs! Ny plats)
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret här intill.  Begränsat antal platser. Vi behöver din anmälan senast 25 november. 
Kostnad: Gratis för dig som medlem i Företagarna. Är du inte medlem kostar det 1 490 kr exkl moms. (Faktureras). 

Får du förhinder eller har några frågor, vänligen kontakta Företagarnas projektledare Mette Pagling på e-post eller tel 070-788 74 22. Eventet är kostnadsfritt men frånvaro utan avanmälan eller avanmälan senare än 24 timmar innan starttid debiteras med en no show-avgift om 650 kronor exkl. moms.  

Varmt välkommen önskar Företagarna i Stockholms län!

Schema för dagen:

09.15 Samling med fika och mingel.
10.00 Pass 1 - Inspirerande föreläsning med Vanessa Leporati.
12.00 Lunch
13.00 Företagarna informerar.
13.30 Pass 2 - Faciliteras av Vanessa Leporati. 
14.30 Fika
15.00 Pass 3 - Faciliteras av Vanessa Leporati
16.30 Avslut
16.31 AW med bubbel och snittar.
18.00 Slut för idag. 

Det här är Vanessa Leporati:

Vanessa Leporati är soloföretagare sedan 1999, föreläsare, säljtränare, utbildare och Insights Discovery- konsult. Vanessa brinner för mötet mellan människor och har en spetskompetens inom kundbemötande och att leda enskilda och grupper till högre självkännedom. Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad.

Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District, en kreativ fysisk och digital affärsmötesplats för den svenska modebranschen, med över 900 internationella och svenska varumärken representerade varje säsong. Hon är även ordförande i Stockholm Fashion District och handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.