headphones newspaper video-player

Företagarnas Digitala Mötesrum v14

Pruta som ett proffs och bli mer tideffektiv som företagare

Hur effektiv kan man vara? Om sanningen skall fram så tror jag ingen vet det. En sak vet vi och det är att Vecka 14 tema behandlar just dessa frågor både vad det gäller hur du kan optimera dina kostnader och utgifter men även hur du som företagare kan få till en effektiv arbetsdag och få över tid till annat.

Göran Björkdahl
Göran Björkdahl är ackrediterad av Expense Reduction Analysts sedan 2015. Göran har tidigare arbetat som inköpschef och inköpare inom privat och offentlig sektor. Göran kommer ta oss igenom hur man kan och bör se över sina utgifter och vad man kan tänka på och göra för att minimera dessa.

Michael Alphov - Ägare & grundare av Effektiva Metoder Norden AB
Michael kommer leda oss igenom samt ge oss verktyg för ökad personlig effektivitet hur du kan jobba för att bli mer effektiv i din roll som företagare. Michael är en välmeriterad föreläsare som jobbar med både stora och små företag och deras arbete för ett effektivare och bättre arbetssätt.

 

Hur ser det ut framåt med det digitala mötesrummet?
Vi kommer fortsätta med opåverkad styrka så länge läget kring Covid-19 fortfarande är högaktuellt och närvarande. Vi vet att det fortsatt kommer finnas frågor och ämnen som är intressanta att lyfta just för dig som företagare och medlem i företagarna. Vi kommer ha fokus på framåtsyftande ämnen som hjälper dig som företagare. Har du tips eller önskemål på ämne så är det bara att kontakta: robert.wallin@foretagarna.se  

Det digitala mötesrummet är ett samarrangemang mellan flera av Företagarnas regionkontor runt om i Sverige för tillsammans är vi starka!

När: Fredagen 9/4, kl:11.00-12.00
Anmälan: Anmäl dig i formuläret, senast 8/4

 

Agenda:

11:00                  Robert Wallin hälsar välkomna och går igenom digitala förutsättningar samt agenda.

11:05                  Göran Björkdahl – Pruta som ett proffs  

11:25                  Michael Alphov – Personlig effektivitet