headphones newspaper video-player

En lönsammare workshop

12-16 apr 2021, 09:00-10:00
Plats: Via Zoom samt livestream på Facebook
Ett unikt och exklusivt erbjudande för dig som är medlem i Stockholms stad!

Företagarna Stockholms stads ledamot Markus Brattfeldt guidar dig genom en fullmatad vecka med massor av inspiration, interaktion och en boost för dig och ditt företag! En viktig timme om dagen, fem dagar i sträck!

Ett unikt erbjudande - helt kostnadsfritt - för dig som är medlem i Företagarna Stockholms stad! 

Datum: 12-16 april
Tid: 09:00-10:00 varje dag
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret här intill. Vi behöver din anmälan senast 8 april. 

Under dessa 5 dagar får du ta del av följande:

Dag 1 (12 april) - Positionera för lönsamhet

När det kommer till att skapa ett lönsamt företag finns vissa grundförutsättningar för att bli lönsam. Under den första dagen under denna utmaning kommer vi att arbeta med att säkerställa att ditt företag är positionerat på ett sätt så du har bra förutsättningar för att skapa bra lönsamhet. Den här lektionen är både kraftfull och effektiv då den direkt kommer ge effekt ekonomiskt till dig som företagare.

Dag 2 (13 april) - Planera för vinst

De flesta företagare arbetar i sitt företag och efter ett års tid när det är dags för bokslut tittar man på om det blev någon vinst eller inte. Under den här lektionen ska vi råda bot på det och se till så du får kontroll på din vinst redan innan den har skett.

Dag 3 (14 april) - Bli attraktiv för kunder

Hur företag säljer och hur kunder köper är det ofta stor skillnad på. Under den här lektionen tittar vi på de drivkrafter som avgör om kunden köper av dig eller inte. Vi visar en enkel ändring du kan göra i hur du presenterar din produkt eller tjänst som direkt kommer att öka din försäljning.

Dag 4 (15 april) - Steg för steg till nästa kund

Vi kommer att visa nycklar för hur du bygger en kundmaskin som konsekvent och förutsägbart kan ge dig nya kunder till ditt företag varje månad.

Dag 5 (16 april) - Få kunden att veta att du finns

Hur får du egentligen ditt företag att synas och stå ut? Under denna lektion kommer vi arbeta på ett av de största hindren för att kunderna ska hitta dig och ditt företag.

orange_avdelare.jpg

Lektionerna kommer att hållas över Zoom men även streamas live i en privat Facebookgrupp för de som går workshopen.

Vi kommer att facilitera en tillfällig Facebookgrupp under workshopen där du kommer kunna se varje lektion i efterhand och även vara med och kommentera och ställa frågor under veckan. Gruppen tas sedan bort en vecka efter att workshopen avslutats. Länken till gruppen får du i din bekräftelse vid anmälan. 

Som en extra förmån för just Företagarnas medlemmar kommer vi under veckan också att bjuda på en bonus i form av en excelmall för att sätta mål och mäta processer.

Fakta om Markus:

Markus Brattfeldt, utbildare och vd för Ägarskolan.

Markus har under de senaste tio åren inspirerat och väglett tusentals människor, både personligen och genom sina föreläsningar. Han har drivit och byggt flertalet företag, bland dem ett säljföretag med över 100 säljare. Markus är ofta anlitad som rådgivare till mindre företag där fokus är att växa och öka lönsamheten. Han har suttit i ledningsgruppen för ett av Sveriges främsta företag inom personlig utveckling och ekonomisk läskunnighet och idag sitter han även med i styrelsen för Företagarna - Stockholm stad.

Markus är även ledamot i Företagarna Stockholms stads styrelse.