headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Välkommen på Walk & Talk med Företagarna Stockholms stad!

29 sep 2020, 07:30-09:00
Plats: Samling på Rådmansgatan 40, Stockholm
Då det är poppis nu att vara utomhus så tänkte vi i Företagarna Stockholms stad köra en spontan vandring på Östermalm tisdagen den 29 september.

Kombinera nätverkande med motion!

Företagarna Stockholms stad bjuder in till en morgonpromenad med start kl 07.30 på Rådmansgatan. (Notera att vi startar promenaden 07:30, så kommer du senare får du springa ikapp oss!) Vi promenerar i ca 45 minuter i krokarna runt Östermalm och avslutar med en frukost på restaurang Grodan på Grev Turegatan 16. Under frukosten berättar vi lite om vad som är på gång hos Företagarna.
Begränsat antal deltagare så boka din plats redan nu! 

frukostbild.jpgTag gärna med dig en företagargäst! 

Datum: Tisdag 29 september.
Tid: Avgång fr Rådmansg kl 07:30. Frukost 08:15. Tack för idag ca 09:00. 
Plats: Samling på Rådmansgatan 40.
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret här intill >>

Får du förhinder, meddela detta till Mette Pagling på tel 070-788 7422 eller via e-post. Eventet är kostnadsfritt men frånvaro utan avanmälan eller avanmälan senare än 24 timmar innan starttid debiteras med en no show-avgift om 250 kronor exkl. moms.  

Välkommen hälsar styrelsen, Företagarna Stockholms stad! 

Detta är ett Corona-anpassat event

Vi planerar tillställningen så att den blir så säker som möjligt ur smittsynpunkt.  Ytorna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du förkylningssymtom, stanna hemma.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap