För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Hålla länge som företagare

22 okt 2020, 17:00-19:00
Plats: Kontorshotellet Destination Ekerö eller digitalt via Zoom
Vi håller höstens första affärsnätverkande AW med föreläsningen - Hålla länge som företagare. Malin Brandel, konsult med fokus på att utveckla individer, team och organisationer, berättar om hur man som egen företagare kan prestera och nå uppsatta mål över tid genom att arbeta både med rätt strukturer och sunda beteenden.

coronaanpassat_stampel.pngMalin Brandel  kommer att prata om hur man genom att jobba med sitt eget ledarskap och ta avstamp i sin totala livssituation kan träna sin förmåga att upprätthålla balans mellan livets olika delar. Hon delar även med sig av några handfasta praktiska tips på hur man kan göra för att fokusera på rätt saker.

Malin har omfattande erfarenhet från internationell Hälso-, Läkemedels- och Kemiindustri. Genomför utbildning i ledarskap, krishantering, miljö, hälsa, säkerhet och arbetsmiljö.

Vi kommer även att få lyssna till Johan Elvfer, näringslivschef på Ekerö kommun där han delar med sig av resultatet från den senaste kommunrankingen som genomförts av Svenskt Näringsliv.

Var, när och hur?

Datum och tid: 22 oktober med mingelstart kl. 17:00
Plats: Kontorshotellet Destination Ekerö
Anmälan: Du kan anmäla dig i vårt formulär. Då vi har begränsat med utrymme så krävs anmälan för deltagande. En bekräftelse kommer att mailas till dig.

Vill du delta digitalt?
Det finns även möjlighet att medverka digitalt om du inte kan närvara på plats. Det kommer att hållas via Zoom. Meddela det i din anmälan så skickar vi ut en länk inför nätverksträffen.

Behöver du avanmäla dig?

Skulle du behöva avboka din plats hör av dig till: annika@harmonywork.se eller 070-303 75 44.

OBS: Selma nätverket och Företagarna Sundbyberg-Ekerö följer noga utvecklingen av Covid-19 och FHM:s rekommendationer. Vi justerar våra verksamheter därefter och vi planerar tillställningen så att den blir så trygg som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet deltagare till 20 personer. Lokalen är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du förkylningssymtom, stanna hemma.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.