headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare

Företagarnas Digitala Mötesrum  23/10

Möt Årets Företagare Rickard Bergfors som driver MAX hamburgerrestauranger samt få bättre kolla vad som händer i LAS frågan tillsammans med Daniel Wiberg från Företagarna.

Rickard Bergfors, Max Hamburgare – Årets Företagare 

Juryns motivering
En maxad framgångssaga! Två tonåringar satte tänderna i ett internationellt koncept och skapade ett svenskt recept. De vågade tänka nytt och vara först och satte hemstaden på kartan. Sedan starten för femtio år sedan har de gjort en resa både i geografin och filosofin. Jämte den affärsmässiga expansionen har produktutvecklingen drivits på av nya idéer, råvaror och smaker. Alltid först på bollen, som med Tex-Mex, Drive-in och Low Carb.

Med tiden har de även gått i bräschen för sitt miljöarbete och tagit ett stort socialt ansvar. Sedan starten i Gällivare 1968 har Årets Företagare utvecklats till mer än 150 restauranger i fyra länder, 6 000 anställda och en omsättning på närmare 4 miljarder.

Daniel Wiberg - LAS-läget!
Parterna måste nu ta ansvar för det som är själva grunden i den svenska modellen: kompromissen. Havererade förhandlingar, vad händer nu och hur står företagarna i frågan? Daniel Wiberg tar oss igenom processen och turerna runt Las-frågan.

 

Det digitala mötesrummet kommer att fortsätta så länge läget kring Covid-19 fortfarande är högaktuellt och närvarande. Vi tror vi att det fortsatt kommer finnas frågor och ämnen som är intressanta att lyfta just för dig som är medlem i Företagarna. Vi kommer ha fokus på framåtsyftande ämnen som hjälper dig som företagare. Har du tips eller önskemål på ämne så är det bara att kontakta: robert.wallin@foretagarna.se  

Det digitala mötesrummet är ett samarrangemang mellan flera av Företagarnas regionkontor runt om i Sverige för tillsammans är vi starka!

 

När: Fredag 23/10, kl:11.00-12.00
Anmälan: Anmäl dig i formuläret, senast 22/10

 

Agenda:

11:00                  Robert Wallin hälsar välkomna och går igenom digitala förutsättningar samt agenda

11.05                  Lars Lindberg, Regionchef inleder kort

11:10                  Rickard Bergfors, Max Hamburgare – Årets Företagare

11:30                  Daniel Wiberg – LAS-läget   

Inloggningsuppgifter kommer innan tillfällen äger rum.