headphones newspaper video-player

Företagarna Young ft. Aron Anderson i Stockholm

18 mar 2020, 17:00-19:00
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40 106 67 Stockholm, plan 3.
Är du sugen på att komma och lyssna till en av Sveriges absolut häftigaste föreläsare samtidigt som du får möjlighet att mingla och knyta nya kontakter med andra unga företagare? Anmäl dig då till Företagarna Youngs kvällsevent i Stockholm den 18/3!

Aron Andersson behöver egentligen ingen närmare presentation. Du har garanterat sett honom i någon av dina kanaler. Kanske när han besteg Mt. Fuji, rev av en Ironman på Hawaii eller åkte de nio milen mellan Sälen och Mora i Vasaloppet? Kort och gott har han gjort det många av oss andra bara kan drömma om.

Som om detta inte vore nog är han dessutom en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och har dessutom föreläst på den internationella arenan.

Företagarna Stockholms län är tillsammans med Företagarna Young glada över att kunna bjuda in just dig till en kväll där Aron berättar mer om sin häftiga livs- och företagarresa. Givetvis får du även möjlighet att mingla med andra företagare då vi innan föreläsningen bjuder på enklare förtäring. Kanske är det här du hittar din nästa affärspartner?

Anmälan 

Du anmäler i vårt formulär senast den 11 mars. OBS: anmälan är bindande och vid utebliven närvaro utan avbokning debiteras du en no-show-avgift om 500kr

Frågor eller avanmäla

Har du frågor eller behöver du avanmäla dig mailar du till stockholm-malardalen@foretagarna.se. Ange "Avbokning Aron Sthlm 18/3" i ämnesraden. 

Kom och ta del av en riktig inspirationsboost till föreläsning, som pendlar mellan gapskratt och allvar. Vi lovar att du inte kommer lämna oberörd. Antalet platser är begränsade, så säkra din plats redan idag!

Datum: 18 mars
Tid: 17:00-19:00
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40 106 67 Stockholm, plan 3

Hoppas att vi ses den i Stockholm den 18 mars!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap