headphones newspaper video-player
I panelen (fr. vänster) Eva-Lotta Löwstedt Lundell, vd SKL Kommentus Günther Mårder, programledare Företagarna LIVE Amanda Svensson, sidekick Företagarna LIVE Magnus Johansson, konkurrens- och upphandlingsexpert Företagarna Rikard Jermsten, generaldirektör Konkurrensverket

Nynäshamn: Företagarna LIVE om offentlig upphandling

13 mar 2020, 07:00-09:30
Plats: Skärgårdshotellet, Kaptensgatan 2, 149 31 Nynäshamn.
Bara krångel eller bra business? Den 13 mars bjuder vi in dig till en frukost på Skärgårdshotellet för att ta del utav denna livesändning tillsammans.
Varje år upphandlar stat, kommuner och regioner varor och tjänster för åtminstone 600 miljarder kronor. Här finns stora möjligheter för dig som företagare. I dag står dock två av tre småföretag utanför alla offentliga upphandlingar. Det är för krångligt och formkraven är höga. Under livesändningen rustar vi dig med de  bästa tipsen för att våga ge sig in i upphandlingsmatchen. Vi ger även upphandlande myndigheter verktyg för att skapa schyssta förutsättningar för mindre företag. 
Anmälan

Evenemanget är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Anmäl dig i formuläret till höger på denna sida (scrolla neråt om du läser på mobilen). 

Morgonens program 

07:00-08:00 Frukost serveras
08:00-09:00 Livesändning
09:00-09:30 Presentation Upphandling Södertörn och tid för diskussioner.

Skicka in fråga
Samtalet bygger på de frågor som ni medlemmar ställer – innan och under pågående sändning. Mejla dina frågorna till: live@foretagarna.se.

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag, ägarskifte och bokslut samt intervjuat ministrar. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.