headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Är ditt bolag redo för extern styrelsekompetens?

28 jan 2020, 17:00-19:00
Plats: Rådmansgatan 40, 3 tr, Stockholm (Företagarnas kontor)
Den 28 januari arrangerar Företagarna Stockholms län i samarbete med StyrelseAkademien Stockholm ett matchningsevent med syfte att hitta lämpliga potentiella styrelseledamöter för just ditt bolag.

Detta är ett unikt tillfälle för bolag att spetsa styrelsen och hitta extern kunskap. Eventet är även ett utmärkt tillfälle att nätverka, skaffa mer information och diskutera den professionella styrelsens betydelse med kandidaterna och med andra företag.  

Så här går det till

Du lämnar in din intresseanmälan genom att fylla i formuläret här intill (via mobilen hittar du formuläret en bit ned) StyrelseAkademien kommer utifrån dessa att välja ut ett antal bolag som får möjligheten att delta i eventet. Bolagen som väljs ut ska vara redo för att ta in en extern styrelsemedlem 

Blir du utvald kommer du att få mer information om upplägget. Du som inte blir utvald kommer att få besked om detta.

Datum: Tisdag 28 januari 2020.
Tid: 17:00-19:00.
Plats: Rådmansgatan 40, Stockholm
Intresseanmälan: Anmälan är nu stängd. 

Eventet är kostnadsfritt, men frånvaro utan avanmälan eller avanmälan senare än 24 timmar innan starttid debiteras med en no show-avgift om 250 kronor exkl. moms.  Får du förhinder eller har några frågor, vänligen kontakta Företagarnas projektledare Mette Pagling, e-post mette.pagling@foretagarna.se eller tel 08-501 066 05.

Kvällens upplägg

Vi börjar kvällen med en introduktion av StyrelseAkademiens styrelseordförande Gunvor Engström. Därefter får du som entreprenör 5 minuter att presentera ditt bolag och sedan tilldelas ni ett bord för att underlätta mingel där StyrelseAkademiens styrelsekandidater kan ansöka hos er.  

Vi hoppas att du som entreprenör under denna kväll ska få möjlighet att träffa personer som kan stärka upp din styrelse och även knyta viktiga kontakter för framtiden. 

Detta är ett matchmaking-event där vi kommer att bjuda in de företag som vill gå vidare med att hitta extern styrelsekompetens. Du som ägare får träffa externa styrelseledamöter med olika kompetenser för att se om vi kan matcha ihop extern kompetens till din företagsstyrelse.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap