headphones newspaper video-player

Välkommen till Näringslivets dag

Näringslivets dag är årets mötesplats för dig som är företagare i kommunen. Under fredagens konferens den 7 februari får du inspiration, möjlighet att nätverka och skapa nya affärskontakter. Du kommer även ha möjlighet att träffa politiker och tjänstemän från kommunen. Torsdagen den 6 februari fokuserar vi på framtida kompetensförsörjningsbehov då du kan söka ny kompetens under rekryteringsmässan.

Boka din biljetter till Näringslivets dag här!


Planeringen pågår för fullt inför 2020!

Precis som tidigare år hålls konferensen i kommunhuset och dagen varvas med intressanta föreläsningar och nätverkande i minimässan. Dagen avslutas med en härlig galakväll på Quality Hotel Winn. Under kvällen koras årets företagare, årets nyföretagare och årets eldsjäl.

Den lokala marknaden växer
Att göra affärer på den lokala marknaden kan vara mer tidseffektivt och därigenom mer lönsamt. Många företagare verkar i hela Stockholm, vissa i hela landet och andra på den internationella marknaden. Allt fler företagare uppger att dom önskar göra fler lokala affärer. Med pressade tidscheman blir långa resor en utmaning för att behålla lönsamhet i en affär och många gånger kan det därför vara mer lönsamt att göra affärer på den lokala marknaden. Näringslivets dag är en plats för dig som företagare att öka ditt lokala affärsnätverk vilket kan bidra till fler lokala affärer.

Träffa kommunens politiker och tjänstemän
Under fredagens konferens finns politiker och tjänstemän på plats för att samtala om utmaningar och tillväxthinder för det lokala näringslivet. Du kommer bland annat kunna träffa representanter från Upphandling Södertörn, Södertörns Miljö- och hälsoskyddsförbund och kommunens bygglovsenhet.

 

Partners 2020
Utställare 2020