För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nacka Företagarträff – Årets energiboost

20 feb 2020, 07:30-17:30
Plats: NackaStrandsmässan på adress Augustendalstorget 6 i Nacka Strand.
Företagarträffen är dagen då du lägger grunden för resten av året. Nätverka med lokala företag, hitta nya samarbetspartners och fyll dig själv med inspiration.

20% rabatt till våra medlemmar!

Den 20 februari är det dags för Nacka Företagarträff igen. Som medlem får du 20% rabatt på ett monterpaket! Ange ditt medlemsnummer (eller org. nr) när du bokar din plats för att erhålla rabatten.

Exklusiv förmiddag för utställare

Dagen består av en exklusiv förmiddag för utställare, med nätverkande och seminarier. Vid lunch öppnar vi för besökare och då ligger fokus på utställningen. På eftermiddagen/kvällen är det prisutdelning och underhållning.

Några av de föreläsare du hittar på vår scen är Arvid Axland – Jakten på känslan,Eva Karlsson – Hållbart näringsliv för en hållbar värld, Gustav Stenbeck – Hållbra, hållbättre, hållbäst och så vår egen Günther Mårder. Du hittar tiderna och programmet på Företagarträffens webb.

Vi hoppas att ni tar chansen att vara med oss även 2020! Förra året tog montrarna slut, så vänta inte utan läs mer och boka här >>

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.