headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Stockholms stad: Näringsministern besvarar dina frågor!

6 sep 2019, 07:30-09:15
Plats: Rådmansgatan 40, Stockholm
Företagarna Stockholms stad arrangerar en frukostträff där vi också följer det livesända samtalet mellan Företagarnas vd Günther Mårder och näringsminister Ibrahim Baylan

Den 6 september ges du möjlighet att lyssna till ett spännande samtal mellan Företagarnas vd Günther Mårder och näringsminister Ibrahim Baylan.

Varmt välkomna till Rådmansgatan 40 och se vår livesändning tillsammans med oss på regionkontoret och andra medlemmar. Vi bjuder på frukost från 07.30 och sändningen börjar klockan 08.00.

Själva inspelningen sker i våra lokaler så efter sändningen får ni chansen att hälsa på vår näringsminister och höra kommentarer från vår vd Günther Mårder som håller i intervjun med Ibrahim Baylan.

Varmt välkommen med din anmälan! Ta gärna med en företagarkollega!

Morgonens program:

07:30 Frukost serveras
08.00 Livesändningen börjar
08.45 Lokal diskussion efter sändningen
09.15 Sammanfattning och avslutning

Anmälan

Evenemanget är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Anmäl dig i formuläret till höger på denna sida .(Scrolla nedåt om du läser på mobilen).

Skicka in din fråga

Samtalet bygger på de frågor som ni medlemmar ställer – innan och under pågående sändning. Mejla dina frågorna till: live@foretagarna.se
Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag och bokslut samt om ägarskifte.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap