headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Tema-AW: Hur kan marknadsföringen automatiseras?

12 sep 2019, 17:00-19:00
Plats: Enrico's Café & Vinbar, Stråket 3, Solna
Missa inte vår nästa After Work den 12 september! En expert leder oss i en diskussion inom ett intressant och relevant tema. Vi får även möjlighet att nätverka med andra företagare. Våra återkommande AWs är ett uppskattat evenemang som vi genomför tillsammans med Företagarna Sundbyberg-Ekerö och Sollentuna. Den här gången är vi på Enrico's Café & Vinbar i Solna

Tema "Marketing Automation".

Kvällens tema är Marketing Automation - ett superintressant område och extra viktigt för oss som är småföretagare med begränsade resurser. Hur skapar man digitalt marknadsföringsmaterial som marknadsför företaget dygnet runt år efter år? Vilka verktyg finns det som också passar en egenföretagare med begränsad tid och budget? Tomas Wisten från Svenska Appsystem ger oss sina bästa tips och idéer för att komma igång och hur man lyckas på bästa sätt. Han guidar oss i vår diskussion kring vilka möjligheter som finns i de specifika företag vi driver, och hur vi kan automatisera marknadsföringen i våra respektive branscher. Och svarar såklart på era frågor!

Datum: Torsdagen den 12 september
Tid: kl. 17.00-19.00, 
Plats: Enrico's Café & Vinbar, Stråket 3, Solna

Anmälan

Du anmäler dig till vår After Work i vårt formulär här intill, senast den 10/9. Du är välkommen att ta med dig en kollega eller vän! Du anmäler denna person i samband med din anmälan. OBS: Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på tilltugg men vi tar en no-show avgift om 295kr för de som inte dyker upp och inte avbokat 24h innan. Skulle du behöva avboka din plats hör av dig till: paulin@gritconsultancy.se eller 0722-33 53 13.

Program

17.00-17.15 Mingel
17.15-17.30 Kort företagspresentation av alla som närvarar
17.30-18.30 Tema, kort föredrag med efterföljande dialog och frågor
18.30-19.00 Nätverkande 

Missa inte vår nästa AW torsdagen den 24 oktober!

Hoppas att se er där!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap