headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Bubblande Business - Välkommen till en inspirerande kväll!

24 okt 2019, 17:30-20:30
Plats: Volvo Studio,  Jussi Björlings allé 5, Stockholm
FULLBOKAT! Vill du få en riktig boost, träffa andra framgångsrika företagare, lyssna till Linnéa Claeson och njuta av god mat - anmäl dig då till vår träff med Företagarna Young den 24 oktober.

Eventet är nu fullsatt och anmälan därmed stängd!

Vi har bjudit in framgångsrika och färgstarka samhällsdebattören Linnéa Claeson. Linnéa är en riktig mångsysslare och beskriver sig själv som människorättsaktivist, feminist, föreläsare, kolumnist, före detta handbollsproffs, juriststudent och internationell troublemaker.

Jesper Hessius.jpg

Möt även en av våra unga entreprenörer Jesper Hessius, legitimerad läkare, apputvecklare och grundare av tjänsten Operationskollen. Han har tidigare gjort en rad uppmärksammade appar som Pillerkollen, Labblistan och Klinikkurt.

Staffan Taylor kommer vara kvällens moderator och även leda panelsamtalet där vi kommer få träffa spännande framgångsrika entreprenörer. Han titulerar sig själv som professionell drömmare och har ett brinnande engagemang för unga.

Marie Ståhl Fransson, key account manager Volvo Cars Sverige, berättar om självkörande bilar, artificiell intelligens, AI, och annat högintressant som Volvo utvecklar. 

miljonbemanning_banner.pngMiljonbemanning - konsulter i världsklass!

Möt Ali, Saleh och Shafik, grundarna av Miljonbemanning, uppväxta i Alby såg de samma saker omkring sig; föräldrar och andra vuxna med högskoleutbildningar och erfarenheter från avancerade yrken som arbetade i spärren på tunnelbanan, med städning - eller kanske inte alls. Idag är Miljonbemanning ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kollektivavtal och medlemskap i Almega. De hyr ut personal och rekryterar åt företag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ali, Shafik och Saleh är kvar i företaget och de brinner fortfarande för samma sak: att öppna dörrar åt andra.

Under kvällen bjuder vi på bubblande dryck, något gott att äta och förstås en minnesvärd kväll.

Vi har begränsat antal platser så först till kvarn. Eventet är kostnadsfritt! Bjud gärna med en nyfiken företagarkollega.

När: Torsdag 24 oktober kl 17:30-20:30.
Var: Volvo Studio, Jussi Björlings allé 5, (Kungsträdgården) Stockholm. 
Anmälan: FULLSATT. Anmälan är nu stängd!

Varmt välkommen önskar
Företagarna Stockholms län, Företagarna Young och Upplands Motor

 

Volvo_XC40b_180x100.pngVolvo_logo_180x100.pngVolvo_XC40_180x100.png

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap