FULLBOKAT! Gastronomisk kväll av högsta internationella klass!
Plats: AVEQIA Stockholm, Tulegatan 11, Stockholm
Eventet är fullbokat. Nu finns en reservlista upprättad här intill!
Platserna till detta event gick åt som smör i solsken. Grattis till er som hann knipa en plats till vad som kommer att bli en unikt trevlig kväll i gastronomiskt tecken! Nu upprättar vi en reservlista där vi plockar in er i turordning när/om det blir platser tillgängliga. Vi kontaktar dig om det blir en plats ledig för att säkerställa att du då kan delta.
En nätverksträff med sting
Nätverka med andra företagare under hemtrevliga och avslappnade former där förutfattade meningar och roller ramlar bort! Ni lagar en proffsig 4-rätters middag i specialbyggda lokaler tillsammans med några av Sveriges främsta stjärnkockar med ekologiska och närproducerade varor i fokus.
Du som medlem i Företagarna Stockholms stad deltar helt kostnadsfritt! (Värde 1 950 kr)
Observera! Eventet är nu fullbokat men anmäl dig gärna på reservlistan och hoppas på tur!
Kvällens upplägg:
* Mingel och välkomstdrink.
* Lyssna till hälsoentreprenören Birgitta Thörn, en av grundarna till Itrim och numera CHR-agent på Sturebadet Health AB: "Genom hälsa blir du och din organisation mer produktiva, attraktiva & framgångsrika".
* AVEQIA berättar om sin företagarresa: "Allt började med ett recept på en servett i Sydafrika".
* Ni delas in i grupper, får varsitt förkläde, rullar upp ärmarna och kliver in i en värld fylld av dofter, smaker och upplevelser.
* När alla förberedelser är klara slår ni er ned vid dukat bord och njuter av den gemensamt lagade maten, härliga viner och varandras sällskap. De fyra rätterna presenteras av respektive grupp till övriga gäster.
Vad blir det för mat?
Kockarna har satt ihop fyra rätter med spännande kombinationer av vintergrönsaker, färsk fisk och kryddningar som bottarga, grillat smör och fermenterad vitlök. (Läs hela menyn här)
Datum: Tisdag 5 mars 2019.
Tid: 17:00- ca 22:00.
Plats: Tulegatan 11 (innergård) i Stockholm.
Anmälan till reservlistan: (Eventet är fullbokat. En reservlista är därför upprättad här intill)
Fyll i reservlistan här intill senast fredag 22 februari. Hör du inget från oss har du tyvärr inte fått någon reservplats till eventet.
Ev avanmälan sker sista anmälningsdatum. OBS! Om du ej meddelar utebliven närvaro debiteras en no show-avgift på 595 kr. Får du förhinder vänligen kontakta Mette Pagling, mette.pagling@foretagarna.se, tel 08-501 066 05.
Ekologiska och närproducerade varor och ett arbetssätt med obefintligt svinn.
AVEQIAs menyfilosofi
Vi arbetar utifrån en säsongsanpassad meny vilket hos oss betyder att vi byter meny ungefär varannan månad.Vår kökschef utvecklar och provlagar menyn tillsammans med vårt kockteam och säkerställer att alla rätter kan lagas av personer med varierad erfarenhet i köket. Konsten är att få till en meny som är lätt att laga men som överraskar vid bordet genom att vara avancerad och nytänkande, bjuder på nya tekniker och upplevelser. Vi arbetar med de bästa råvaror våra leverantörer kan erbjuda under den aktuella säsongen och vi arbetar så mycket vi kan med ekologiska och närproducerade råvaror. Vårt arbetssätt möjliggör det också att ha ett i det närmaste obefintligt svinn.
Välkommen!
Hälsningar styrelsen Företagarna Stockholms stad