headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Välkommen till Järfälla Affärsnätverk

24 maj 2019, 06:45-09:00
Plats: Welcome Hotel, Barkarby
Välkommen till Järfälla Affärsnätverk den 24 maj 2019 med föredragshållaren Michael Glimmerdahl. Vi delar med oss av erfarenheter och kontakter, har kul och skapar en bas för hållbara affärsrelationer. Kom och inspireras!

Micke.jpgDatum, tid och plats

Datum: Fredag 24 maj 2019
Tid: 06:45 - 09:00 (du får gärna stanna längre om du vill)
Plats: Welcome Hotel, Barkarby - vägbeskrivning
Anmälan: Anmälningstiden har gått ut. Kontakta Kjeld Dines Boye-Möller på kjeld@boye-moller.com vid frågor. 

”Att jobba med de största företagen i Sverige när man själv är ett mindre företag”

 

Michael Glimmerdahl från Telekalkyl Sverige AB kommer dela med sig av av sin erfarenhet närt det gäller försäljning till stora företag och organisationer. Michael visar också lite kring de kostnadsbesparande områden vi jobbar med för att ge tips om vad ni själva kan se över.

Telekalkyl Sverige AB

Telekalkyl Sverige AB är ett företag med lång erfarenhet inom växel och operatörsmarknaderna.

Vi på Telekalkyl vill hjälpa företag att höja nyttjandegraden av sina operatörsavtal samt tillhandahålla ett komplett åf-stöd för operatörstjänster.

Vårt egenutvecklade kalkylverktyg lämpar sig bäst för lite större företag från 50 användare och uppåt. Våra största kunder har flera tusen användare och är väldigt nöjda med att kunna ha en part som hela tiden ser till att dom ligger optimalt och får en bra översikt av sina kostnader.

Med styrkan hos kalkylverktyget samt vår erfarenhet kan vi också hjälpa till att ta fram ett avtal som är skräddarsytt för just er verksamhet för att maximera besparingen.

Michael Glimmerdahl

Jag har lång erfarenhet från telekombranschen och arbetar idag åt Telekalkyl Sverige AB som Key Account Manager med specialistkompetens inom abonnemangsförvaltning och avtalsförhandling.

Min målgrupp är företag med och organisationer med 100 anställda och uppåt och min största kund har över 12 000 abonnemang.

Mitt arbete går primärt ut på att hitta besparing genom att höja nyttjandegraden inom de befintliga ramavtalen. Det gör vi genom ett egenutvecklat kalkylverktyg samt ett nära samarbete med både kund och operatörerna.

Vi hjälper också till att utforma nya ramavtal och förhandla dessa för våra kunders räkning.

Något av det viktigaste i mitt nuvarande jobb är förmågan att lyssna på kunden samtidigt som jag är där i egenskap av expert inom mitt område och måste kunna vägleda även erfarna telefoni och IT-ansvariga.

Jag är certifierad coach vilket är något jag har stor nytta av i mötet med människor.

Järfälla Affärsnätverk är ett samarbete mellan Järfälla Rotaryklubb och Företagarna Järfälla i syfte att erbjuda en mötesplats för utveckling av hållbara affärsrelationer. 

Så här går det till:

06:45 Registrering och frukost.
Du registrerar dig i hotellets reception och betalar samtidigt 100 kr i deltagare- och frukostbufféavgift.
07:30 Mötet börjar
07:31 Presentation av företagarna och Rotary
07:40 Föredrag
08:05 Frivillig presentation av deltagarna
Under en minut har du möjlighet att presentera dig själv och ditt företag.
08:45 Informella samtal – ”Mingel”
Du får nu tillfälle att knyta nya värdefulla kontakter. 

Järfälla Rotaryklubb 

Järfälla Rotaryklubb är en politiskt och religiöst obunden organisation, ett yrkesnätverk, som arbetar för att genom medlemmarnas yrkeserfarenhet utföra ett arbete som bygger på solidaritet och medmänsklighet både lokalt och globalt.

Järfälla Rotaryklubb är en del av Rotary International. Vi driver bl a Järfälla Affärsnätverk tillsammans med Företagarna i Järfälla och deltar i olika projekt med humanitär inriktning. Det kan gälla internationellt arbete, integration eller mentorskap.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap