headphones newspaper video-player

Se Rocketman före alla andra och provkör fem nya Volvo!

28 maj 2019, 17:00-20:30
Plats: Grand i Lidingö Centrum
Företagarnas lokalförening erbjuder er att se Rocketman före alla andra och provköra fem nya Volvobilar! En av de tyngsta medlemsförmånerna som Företagarna erbjuder är det fördelaktiga avtalet mellan Volvo och Företagarna som Bilia Personbilar hanterar. En skön försommarkväll i maj kör de därför ut fem fina Volvomodeller till Lidingö Centrum så att den som önskar kan ta sig en provtur! Vi tackar och bjuder tillbaka med exklusiv förhandsvisning av Rocketman, den nya storfilmen om musiklegenden Elton John.

Kvällens program

17:00 Provkör fem volvomodeller. Från XC90 laddhybrid till de mindre modellerna. Samling utanför Grand i Lidingö Centrum. Samling utanför Grand i Lidingö Centrum.

Från 17.30 - 17.45 förser vi oss med frukt och dryck på väg in i biosalongen.

17:45 Kort presentation av Bilia, Björn Brodin Försäljningschef Företag Stockholm presenterar Bilia och samarbetet mellan Volvo och Företagarna.

18:15 Filmen Rocketman, filmen om Eltin John dagen före sverigepremiären! 

Filmen slutar ca 20:15.

Anmälan

Anmäl dig vårt formulär.

OBS. anmälan är bindande och vid utebliven närvaro utan avanmälan faktureras en no-show-avgift på 300 kr. Vid avanmälan mailar du susanna.berger@foretagarna.se. Skriv i ämnesraden "Avanmälan Lidingö 28 maj". 

Inte medlem än?

Om du inte är medlem men vill bli och delta i den här kvällen så startar du här.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD