headphones newspaper video-player

FULLBOKAT! Mat, mingel & fotboll

7 jun 2019, 16:00-22:00
Plats: Bavaria Solna & Friends Arena
FULLBOKAT! Vi laddar upp inför EM-kvalmatchen mellan Sverige-Malta i Bavarias häftiga bilsalong med god mat, dryck och mingel. Sedan gemensam promenad till Friends Arena för att heja fram Sverige till vinst.

** FULLBOKAT! **

Det tog 20 minuter för dessa biljetter att ta helt slut! Anmälningarna har rasat in, så vi tackar för det stora intresset! Vi kommer att kontakta samtliga som skickat in en anmälan så att du får besked om ifall du hann med att få tag i en av dessa attraktiva platser! 

VIP-kväll med Företagarna Stockholms län, BMW och Bavaria Solna. 

Denna kväll premieras du som medlem i någon av Företagarnas lokala föreningar i Stockholms län. 

Vi bjuder dig på en helkväll med mingel, mat, dryck och matchbiljett samt BMW som visar upp sitt senaste program. Vi laddar upp tillsammans med fotbollslegenden Marcus Allbäck som kommer att finnas på plats och berätta om sitt företagande och ge oss förhandstips inför kvällen.  Sedan går vi gemensamt till Friends Arena för att se matchen. 

Matchbiljett och Sverigehalsduk får du på plats. Tag gärna på dig en Sverigetröja om du har, så fixar vi hejaklacken tillsammans med Företagarna och BMW! 

Observera att detta erbjudande är personligt och endast gäller dig som är medlem i Företagarna. Dvs max en (1) biljett per person/medlem. Gäller ej anhöriga, anställda m.m. Biljetten kan ej överlåtas till någon annan.  Dessa platser (begränsat antal) kommer garanterat att ryka snabbt, så det är först till kvarn som gäller. Vi stänger anmälan så snart vi noterar att det är fullbokat och de som då inte får plats skrivs upp på en reservlista. 

För dig som kommer med bil bjuder Bavaria på gratis parkering hela kvällen. 

Datum: Fredag 7 juni 2019.
Tid: Från kl 17:00. Matchstart 20:45.
Marcus Allbäck - fyrk.png

Marcus Allbäck är f.d landslagsspelaren med meriter från bl a Premier League och Serie A och jobbade åren 2009-2016 som spelaransvarig i svenska fotbollslandslaget tillsammans med förbundskapten Erik Hamrén. Numera arbetar Marcus som spelaragent tillsammans med tidigare landslagsspelaren Martin Dahlin. 

 

Kvällens upplägg

17:00 Samling.
17:30 Mat och dryck. 
18:00 Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholms län och representanter från Bavaria Solna hälsar välkommen.
18:15 Marcus Allbäck.
19:00 Mingel, avrundning och taktiksnack.
19:45 Gemensam promenad till Friends Arena.
20:45 Matchstart.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD