För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen på ett frukostseminarium

22 feb 2019, 07:00-09:00
Plats: Scandic Star Sollentuna. Adress:  Aniaraplatsen 8 i Sollentuna
Välkommen på ett frukostseminarium där du får verktygen att driva företag sunt och långsiktigt med fokus på dig som individ och ditt välmående.

Datum: 22 februari
Plats: Scandic Star Sollentuna, Aniaraplatsen 8 i Sollentuna
Tid: Frukostbuffé 07.00-07.30, seminariet 07.30-09.00
Anmälan: Du anmäler dig i vårt formulär. 

Morgonens föreläsare heter Stefan Molander och han kommer att prata om hur viktigt det är att vara här och nu. Om du väntar till imorgon kan det vara för sent!

Ofta hör jag människor prata om vikten av att ha egen tid, bort från barnen, mannen, frun, partners, etc. Om du har barn så kommer du i en inte alltför avlägsen framtid ha oändligt mycket egen tid. Därför är jag starkt involverad i olika sammanhang med barnen för att ge dem de bästa förutsättningar att bli trygga i en föränderlig värld. Att vänta till imorgon när jag har tid är bara en ursäkt därför är engagemang och glädje viktiga värderingar i det jag gör. I nästan all idrott finns det ledare och coacher, jag är en men jag har själv en coach. Han heter Simon och är 12 år. Han har fått unika gåvor vilket utmanar mig dagligen. Han är som alla andra barn förutom att han har Asperger.  Det är många företagare som fastnar i att bara driva och tappar bort passionen på vägen, men det behöver inte vara så. Stefan kommer att dela med sig av strategier som hjälper dig att både utveckla ditt företag men också att ha tid för det som är viktigt. Det är fundamentet i att företaget du själv och din omgivning ska må bra.

Som föreläsare, konsult och coach delar Stefan Molander med sig av alla de saker som han tar med sig från att vara pappa, baskettränare, företagare och medmänniska. Du får ta del av det som fungerat och för den delen inte fungerar för Stefan som kan hjälpa dig att växa som människa, ledare och som företagare. Alla människor kan själv påverka mycket av sin egen framtid givet att du tar reda på vad det är du vill ha och tar ett första steg. Det flesta tänker och planerar alldeles för mycket. Det är inget fel på en plan och det jag fokuserar på är att göra att du ska känna att du har modet, tron och förmågan.

Frågor

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Företagarna Sollentuna på sollentuna@foretagarna.se.

Varmt välkommen till vår frukost,
Företagarna Sollentuna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.