headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

6/12: Soloföretagardagen

6 dec 2019, 08:30-16:30
Plats: Sturegatan 15, Stockholm
Är du soloföretagare? I så fall är du välkommen den 6 december till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare i Stockholms stad! För andra året i rad arrangerar vi Soloföretagardagen. Detta är en dag då ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt. Dagen är kostnadsfri för dig som medlem i Företagarna!

Effektivitet är ett medvetet val

191206_soloforetagardagen_banner.jpgSom soloföretagare är det kanske extra viktigt att lära sig att effektivisera sin tid. Man har stora vinster av att med en ökad personlig effektivitet och ett bättre ledarskap minska sina tidstjuvar samt frigöra tid och energi till att leda människor och verksamhet framåt. Michael Alphov, som driver sitt företag Effektiva Metoder i Norden AB, kommer att leda oss genom dagen. Michael har många års erfarenhet som föreläsare. Han arbetar dagligen med att hjälpa personer, grupper och företag att frigöra tid och energi genom effektiva arbetsmetoder.

Soloföretagardag.jpgMichael varvar sin inspirerande föreläsning med individuellt arbete och grupparbeten.  Förvänta dig att du får mängder av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i det personliga ledarskapet. Du kommer även att få input av andra deltagare kring ditt företagande och hur du kan nå dina mål, samtidigt som du också kommer att få bjuda på dina inspel till andra deltagares verksamheter. 

Läs mer om Michael Alphov och hans föreläsningar här: www.michaelalphov.se

Under dagen kommer ni även att få möta Staffan Ingvarsson, vd på Stockholm Business Region AB. Företaget Stockholm Business Region är helägt av staden Stockholm och en del av företaget Stockholms Stadshus AB. Företaget med sina två dotterbolag; Besök Stockholm och Invest Stockholm, ansvarar för att marknadsföra och utveckla Stockholm som ett affärs- och turistmål och samarbetar nära med bl a näringslivet, akademiska institutioner och andra institutioner och organisationer. 

Praktisk info:

Datum: Fredag 6 december 2019.
Tid: 08:30-16:30.
Plats: Sturegatan 15, Stockholm.
Anmälan: Fyll i formuläret här intill.  (Via mobilen; scrolla en bra bit nedåt för att komma till formuläret) OBS! Begränsat antal platser!
Kostnad: Kostnadsfritt för dig som medlem i Företagarna. 
Ev. avanmälan: till Mette Pagling, e-post: mette.pagling@foretagarna.se tel 070-788 74 22. 

OBS! Frånvaro utan avanmälan debiteras med en no show-avgift om  650 kronor exkl. moms.  

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap