headphones newspaper video-player

Du är inbjuden till årets härligaste julbord för Företagare

Vi börjar i pappersverkstan där ni serveras kryddad äppelmust och bruksrostade mandlar. Efter en stunds mingel tar vi er med in till Oxhuset där kocken presenterar julbordets olika rätter. Under kvällen kommer även Årets Företagare i Botkyrka 2019 att koras och ni kommer att få lyssna på presentationer från ledande representanter i Botkyrka kommun.

Vi kommer att laga ett julbord med våra käraste klassiker och naturligtvis finns där många gröna rätter i julens alla smaker. Maten är noga utvald. För oss är det viktigt att bidra till hållbarhet. Köttet är alltid från Sverige, grönsakerna mer än ofta ekologiska, kaffet ansvarsfullt odlat och transporterna samordnade. Vi jobbar aktivt med att minska vår miljöpåverkan.

Ni sitter samlade vid julpyntade bord. För er som önskar finns våra särskilt utvalda dryckespaket; annars ingår vårt mineralvatten eller jullättöl från lokalt bryggeri.

På gottisbordet bjuds lena desserter, knaprigt godis och mumsiga kakor. Smaker som choklad, saffran och kanel dominerar.

Datum, tid, plats:

Datum: 12 december 
Tid: 18:30
Plats: Tumba Bruksmuseum

Anmälan:

Du anmäler dig i vårt formulär, senast den 30 november! Vi har endast 50 platser, först till kvarn gäller. Vid frågor är ni välkomna att kontakta Kurt Ståhl på kurt.stahl@karisma.se.  

Vad kostar det?

För dig som är medlem i Företagarna Botkyrka-Salem är julbordet kostnadsfritt, inklusive dryckespaket för en person. Övriga personer eller icke medlemmar är också välkomna, men betalar själva enligt nedanstående. Julbord (middag) med alkoholfri dryck 595kr ex moms.

Dryckespaket:

Standard 120kr ex moms (25%)
Två glas vin eller starköl ur vårt standardsortiment.


Bästa Julhälsningar önskar Styrelsen i Företagarna Botkyrka-Salem!

Partners 2020
Utställare 2020