headphones newspaper video-player

Sthlm Open Space 17/4 - FULLBOKAT

17 apr 2019, 16:30-19:00
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40, 3 tr, Stockholm
OBS! Eventet är fullbokat! Anmälan är stängd. Som egenföretagare fylls vardagen av oändligt många beslut som ska tas. Att träffa andra företagare och dela sina erfarenheter kan vara oerhört värdefullt.

FULLBOKAT - ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!

Denna gång fördjupar vi oss i en favorit; Sociala medier. Kvällens ämnen går alla under denna huvudrubrik. Passa på att ta med dina frågeställningar, utmaningar och idéer! 

Vi börjar kvällen med en kortare introduktion av Företagarnas samarbetspartner Keybroker som är specialister på att driva affärer i en digital värld. De berättar kort om sin verksamhet och introducerar kvällen och dess innehåll. 

Diskussionsämnen 17 april:

LinkedIn 
Hur använder du LinkedIn för att driva affärer? Kan man annonsera? Använda LinkedIn som rekryteringsbas?  LinkedIn som plattform?

Facebook
Har ditt företag en Facebook-strategi? Hur når du maximalt antal följare? Hur gör ni lyckade kampanjer? Kan man skapa klick-succéer? 

Instagram
Ska du välja Instagram före Facebook för dina annonser?  Hur får du många följare? Instastories - vad är det? Rörlig film kontra bilder? 

Google Ads
Google erbjuder sökannonsering via Google Ads. Hur funkar det och hur gör man? Lönar det sig? Hur når du bra resultat? 

Praktisk info:

Datum: Onsdag 17 april 2019.
Tid: 16:30-19:00
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40 i Stockholm
Anmälan: Fyll i formuläret här intill senast 12 april. (OBS! Begränsat antal platser)
Kostnad: Kostnadsfritt för dig som medlem samt att du är välkommen att bjuda med en gäst. (Din gäst måste göra en egen anmälan för att välja pass)
Ev. avanmälan: Senast sista anmälningsdatum till Mette Pagling, e-post: mette.pagling@foretagarna.se tel 070-788 74 22. 

OBS! Frånvaro utan avanmälan eller avanmälan senare än 24 timmar innan affärslunchens starttid debiteras med en no show-avgift om 295 kronor exkl. moms.  

Om Open Space

Stockholm Open Space är ett forum för dig som vill diskutera dina utmaningar med andra företagare och lära av andras misslyckanden och framgångar. Varje träff fokuserar på ett antal aktuella ämnesområden. Du väljer ut ett eller två som känns mest relevanta för dig, och placeras i en grupp med andra som har valt samma ämne. 

Open Space är en mötesmetod och den syftar till att skapa delaktighet och inspiration att hitta lösningar på dina utmaningar. Varje samtal leds av en facilitator vars uppgift är att se till så att alla kommer till tals. Ingen gång blir den andra lik eftersom gruppen styr innehållet. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD