För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Träffa Företagarnas nya ordförande!

3 okt 2018, 11:30-13:00
Plats: Venue 81, Venue 81, Drottninggatan 81.
Förena en trevlig lunch med att lära känna Företagarnas nya ordförande, samtidigt som du får höra hans kommentarer kring valresultatet

Vid Företagarnas rikskongress, som anordnades tidigare i år, utsågs Fabian Bengtsson från Göteborg till ny ordförande för Företagarna. Nu är vi glada över att välkomna honom till Stockholm för att träffa er medlemmar i Stockholms län!

Fabian är för många en välbekant företagarprofil. Han var från tidig ålder verksam i familjeföretaget SIBA och var dess VD mellan 2001-2014, då han istället blev styrelseordförande för företaget. I takt med digitaliseringens utveckling och en förändrad bransch togs det tuffa beslutet att lägga ned varumärket SIBA, för att istället helhjärtat satsa på NetOnNet, ett digitalt koncept med sitt DNA i e-handeln där han idag är ägare och ledamot.

I sin roll som ordförande för Företagarna vill Fabian arbeta med att förmedla vilken kraft som Företagarna och dess medlemmar representerar i samhället, för att på så vis bistå företagare till att bli starkare, tryggare och fler.

Varmt välkommen till denna lunch där Fabian berättar om sin egen företagarresa, hur han ser på ordförandeskapet i Företagarna samt hans analys av valresultatet.

Information om arrangemanget


Datum: 3 oktober
Plats: Venue 81, Drottninggatan 81.
Tid: 11:30-13:00

Samtalet leds av Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholms län, Mälardalen och Gotland.

Din medverkan är kostnadsfri, och i samband med samtalet bjuder vi även på lunch!

Sista dag för anmälan har passerat. Vänligen maila frida.karlsson@foretagarna.se vid frågor om medverkan. 

OBS! Utöver denna träff arrangerar vi även ett möte med Fabian dagen innan, den 2/10, i Eskilstuna. Här finner du mer information om denna träff.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.