För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Stockholmsföretagen - nödvändigt ont eller välfärdens motor?

20 nov 2018, 17:30-19:00
Plats: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 111 64 Stockholm.
Var med och lyssna till vad politikerna gör för att Stockholm ska bli en framgångsrik och företagarvänlig kommun när Företagarna Stockholms stad bjuder in till FRAMSTEGET den 20 november!

Kom och lyssna när vi ställer politikerna mot väggen när varje parti som är representerat i Stockholms stadshus ska beskriva: ”Så här ska Stockholm bli en tillväxtregion!” Alla som är företagare i Stockholm eller intresserar sig för företagsklimatet i vår huvudstad är välkomna att delta.

Kom till World Trade Center och träffa dina valda företrädare! Företagarna Stockholms stad bjuder in representanter för samtliga partier till FRAMSTEGET som är en uppföljning av eventet MAKTKAMPEN. Vi räds inga utmanande och viktiga företagarfrågor inom områdena företagsklimat, kompetensförsörjning, regelbörda och brott mot företag.

Debatten leds av moderatorerna Anita Roll, Företagarna Stockholms stad och regionchefen Thomas Byström, Företagarna Stockholms län. 

Alla företagare, medlemmar som icke medlemmar är välkomna till Maktkampen. Missa inte detta tillfälle att vara med och påverka det framtida företagsklimatet i Stockholm. Din närvaro och dina synpunkter är viktiga.  

Tid, plats och anmälan...


Datum:
20 november
Tid: 17:30-19:00
Plats: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 111 64 Stockholm.

Anmälan: Du anmäler dig i vårt formulär. Kom ihåg att göra en anmälan per person som ska komma. Sista anmälningsdatum är 12 november. Vi bjuder på lättare förtäring.

OBS: Eventet är kostnadsfritt men en no-show- avgift på 395 kronor exkl. moms kommer att tas ut om du uteblir utan avanmälan. 

Varmt välkomna! 

Vid frågor och avanmälan kontakta Frida Carlsson, projektledare, Företagarna: frida.karlsson@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.