För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Mitt Företag Stockholm City 2018

27 nov 2018, 12:30-17:00
Plats: Lokus Fest & Konferens, Folkungagatan 90
Den 27 november kan bli en livsavgörande dag för 300 företagare från Stockholm. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 27 november kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år. På scen möter du bland annat Europas ledande Businesshypnotisör och Sverige främsta rikedomscoach – två föreläsare som verkligen kan förändra din framtid.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara 300 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Företagarna Stockholms Stad är med som partner under dagen och bemannar en expertstation där vi berättar mer om fördelarna med att vara medlem i Sveriges största företagarförening. 

För mer information, anmälan och köp av biljett, gå vidare till följande sida: https://mittforetag.com/evenemang/stockholmcity/

Du kan också tävla om biljetter på vår Facebooksida - Stockholms Stad! https://www.facebook.com/pg/foretagarnasthlmstad/posts/

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.