För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till Företagarnas vintermingel!

12 dec 2017, 17:30-19:00
Plats: Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15
Vi välkomnar entreprenörer och politiker att tillsammans med oss inspireras och resonera kring hur framtidens företagande kommer att se ut. En spännande panel bestående av unga företagare samtalar om de möjligheter och utmaningar som sker när tekniken tar stora kliv framåt.

Dagens unga vill ha större inflytande och frihet i arbetet. Samtidigt påverkas företag och hela samhället av globalisering och digitalisering. Det gör att vi går mot ett mer flexibelt arbetsliv. 

”Tech beats politics” sägs det, så hur behöver politiken anpassa sig efter framtidens arbetsmarknad och företag? Detta kommer diskuteras under panelsamtalet och sedan är det öppet för mingel och lättare förtäring.

I panelen ingår:

Samuel Holmström, vd, för Lundqvist Trävaru AB, som under det senaste åren etablerat sig som ett av Sveriges verkliga tillväxtföretag. Bolaget har de senaste åren utsetts till Gasell, tidningen Dagens industris utmärkelse för snabbväxare. 2014 blev företaget utnämnt till Sveriges digitala Gasellföretag av Google.

Delia Zadius kom till Sverige som flykting från Irak och startade för 5 år sedan ett företag som erbjuder tjänster inom hemtjänst, assistens och städ. Idag har företaget över 100 anställda runt om i Sverige.

Emma Elfstrand driver företaget Systrarna Elfstrand AB och driver nordens största
youtubekanal om hästsport med säte på skaraborgsslätten.

Adam Myllykoski startade tillsammans med en kompis det framgångsrika UF-företaget Skinbutiken som kammade hem flera priser i SM i ung företagsamhet. Företaget säljer virtuella föremål (skins) till spel så som Counter strike. 

Tid: tisdagen 12 december kl 17.30-19.00

Plats: Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm

Varmt välkomna!

Anmälan är stängd - kontakta oss om du har frågor.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.