För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till affärsnätverket i Gnesta

Affärsnätverket i Gnesta arrangerar ett matnyttigt frukostevenemang på Södertuna slott. I Affärsnätverket ingår Företagarna Trosa-Gnesta, NyföretagarCentrum, Trosa kommun, Gnesta kommun och SEB. Varmt välkommen!

Välkommen till en god frukost med oss! Vi bjuder återigen in till en slottsfrukost där det utöver mat och dryck bjuds på möjlighet att mingla med andra företagare och ta del av en inspirerande nysatsning i vårt närområde.

Att ta sig an projekt som för ögat ser omöjliga ut har företaget Sisyfos gruppen gjort till sin affärsidé! Lyssna till Olle Larsson, företagaren som triggas av det omöjliga och som just nu arbetar med att förvandla den gamla internatskolan Solbacka till något nytt och unikt.

Varmt välkommen önskar Företagarna Trosa-Gnesta, NyföretagarCentrum, Trosa kommun, Gnesta kommun samt SEB som bjuder på frukosten!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.