För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Välkommen på en frukost där vi sätter fokus på kvinnors företagande!

5 mar 2024, 07:30-09:15
Plats: Företagarna Öresund, Green Innovation Park, Slottsvägen 1, Alnarp
4-dagars arbetsvecka – Frukostträff tillsammans med Anna-Carin Alderin hos Green Innovation Park i Alnarp.

Eventet är fullbokat! Om du önskar sätta sig på väntelista maila oresund@foretagarna.se

Företagarna Öresund, Malmö och Lund hälsar dig som kvinna i affärslivet varmt välkommen till en frukostträff inom ramen för vårt kvinnliga nätverk – Företagarna W.

Fokus för våra träffar inom Företagarna W ligger på nätverkande och samtal om aktuella ämnen. Förutom att knyta kontakt med både nya och gamla bekantskaper denna morgon, kommer vi att få lyssna till vår inbjudna gästtalare Anna-Carin Alderin.

Anna-Carin är nationell partner till den globala organisationen 4 Day Week, en sammanslutning som hjälpt hundratals organisationer runt om i världen att ställa om till kortare arbetsvecka.

Med en omfattande bakgrund inom affärsutveckling och ledarskap från IKEA, ägnar Anna-Carin sig nu åt att stödja bolag att bli mer hållbara genom att prioritera individens välbefinnande, bland annat genom implementering av 4-dagars arbetsvecka.

I en tid där företagens tillväxt ständigt utmanas av den föränderliga omvärld vi befinner oss i, är det viktigare än någonsin att utforska nya arbetssätt som främjar ett hållbart arbetsliv. Anna-Carin kommer att dela med sig av sin kunskap på området, och kommer också att dela med sig av relevanta forskningsresultat. Dessutom kommer Anna-Carin att ge oss en inblick i en svensk studie avseende 4-dagars arbetsvecka som startar under 2024. 

Föreläsningen med Anna-Carin kommer att bjuda in till en öppen diskussion och på plats kommer även Yasemine Arhan Modeér att vara. Yasemine är VD för Altitude Meetings AB, en verksamhet som aktivt arbetar för att implementera 4-dagars arbetsvecka.

Drop-in från kl. 07.30. Föreläsningen startar kl. 08.00 och varar till kl. 09.00.

Vi bjuder på en extra god och härlig frukost från Segers Söta, som bland annat drivs av Maria Seger.

Du är hjärtligt välkommen att ta med dig en kvinnlig gäst; företagare behöver inte vara medlemmar för att delta på våra aktiviteter. Frukosten bjuder vi på!

Ange i din anmälan vilken förening eller ort du kommer ifrån.

Vänligen notera att anmälan är bindande så om du inte avanmält och inte dyker upp debiteras en no-show-avgift på 395 kr.

Vi ser fram emot ett träffa dig – VARMT VÄLKOMMEN!

// Företagarna Öresund, Företagarna Malmö och Företagarna Lund

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.