För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

FULLSATT - Vi har fått förmånen att bjuda in våra medlemmar till Malmö Näringslivsgala i februari 2024

27 feb 2024
Plats: Företagarnas lokal på Baltzarsgatan 12 & Malmö Live konserthus
Det är 22 året i rad som Malmö Näringslivsgala slår upp dörrarna för Malmös näringsliv. Biljetterna kommer att släppas kl.10.00 måndagen den 11/12 och då öppnar vi anmälan här också!

Eventet är fullsatt och vi tar inte emot fler anmälningar. Om du önskar skrivas upp på väntelista kontakta annika@kreducation.se. 

Den röda tråden genom åren har alltid varit densamma, nämligen att sammanföra, inspirera och belysa Malmös breda näringsliv och att skapa en plattform för att lyfta och hylla företag och personer i Malmös näringsliv, som utmärkt sig på olika sätt. Men även att erbjuda Malmös näringsliv en mötesplats för ny kunskap, inspiration och fest, med möjlighet att knyta nya kontakter.

Mellan kl.17.00- ca 17.50 är du välkommen på ett glas bubbel i vår föreningslokal på Baltzarsgatan 12, innan vi promenerar till Malmö Live konserthus där galan går av stapeln. Biljetterna delas ut på Baltzarsgatan.

Väl på plats på Malmö Live bjuds det på en mingeltallrik och ett glas vin/öl eller alkoholfritt medan ni träffar kollegor och nya bekanta. Dörrarna till Konsertsalen öppnas kl. 19.00 och kl. 19.30 startar showen.

Vi har endast 25 platser att erbjuda, så boka direkt, först till kvar principen gäller. Som medlem i Företagarna Malmö har du ett subventionerat pris och betalar endast 445 kr för kvällen (Faktura skickas i efterhand).

Datum: 27 februari 2024
Tid:
17:00 -17:50 förmingel på Baltzarsgatan 12, Företagarnas lokal
Plats:
Vi möts upp på Baltzarsgatan 12, Företagarnas lokal
Pris:
445 kr för medlemmar (ordinarie pris 890 kr)

No-showavgift: 890 kr.

Vi kommer att kontrollera att du som anmäler dig är medlem. Medlemskapet i Företagarna är personligt. För att anmäla dig till näringslivsgalan måste du vara registrerad medlem idag!

Välkomna!

Styrelsen Företagarna Malmö

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.