För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Företagslunch hos nyetablerade Dockside Burgers i Lomma

29 feb 2024, 11:45-13:15
Plats: Dockside Burgers, Kajgatan 6 G, Lomma
Välkommen på Företagslunch hos Dockside Burgers i Lomma!

Välkomna på Företagslunch hos nyetablerade Dockside Burgers i Lomma.

Dockside Burgers & Bar öppnade i Västra hamnen i Malmö 2019 och öppnar nu i Lomma. På Dockside tänker man hållbart i allt från miljövänligt take away-material till vilket kött  som serveras. Man är stolt över att  servera svenskt, ekologiskt och gräsbetat kött, något som är bra både för dig och miljön.

Under ledning av Louise Björneman från Företagarna Öresund får vi lyssna till två företag som befinner sig i två olika faser i sitt företagande.

Ägarna Joanna Harty och Rickard Nilsson berättar om hur man hamnade här och vad som gjort att man valt att expandera sin verksamhet. I ett skede i sitt företagande kom man till en punkt när man behövde välja väg. Joanny och Rickard delar frikostigt med sig av sina tankar om hur man landade i det här beslutet.

Vi får också träffa Anton Jersevi som nyligen startat verksamheten Aqtivus alldeles runt  hörnet i Lomma. Vad låg bakom beslutet att starta sin egen verksamhet inom träning och hälsa.

Anton är en så kallad movement expert som innebär att han är specialiserad på att förbättra och optimera människors rörelseförmåga. Det sker genom rörelseanalyser för att  bedöma och identifiera eventuella begränsningar, obalanser eller dysfunktioner i en människa rörelsemönster. Det får vi höra mer om!

Vårt fokus ligger alltid på nätverket;  lär känna andra företagare och utöka ditt kontaktnät. Du vet aldrig  vad den kontakten kan betyda för framtiden.

Luncherna brukar vara välbesökta så missa inte att anmäla dig

Välkommen att ta med dig en gäst;  företagare behöver inte vara medlemmar för att delta på våra aktiviteter. Lunchen bjuder vi på!

Anmälan är bindande så om du inte avanmält och inte dyker upp debiteras en no-show-avgift på 395 kr.

VARMT VÄLKOMNA!

logo dockside burgers

 

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.