För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Kunskapsseminarie tillsammans med Företagarna Öresund

4 okt 2023, 09:30-15:00
Plats: Green Innovation Park, Slottsvägen 1, Alnarp
Varför gör inte kunden som jag vill? - nudging som verktyg och varumärkets betydelse. Vi bjuder in till en intressant dag tillsammans med Niklas Laninge, Nordic Behaviour Group och Vanja Johnsson, Make Thrive.

Funderar du också på hur du ska få dina potentiella kunder att förstå nyttan med din produkt eller tjänst?

Vad krävs för att min produkt/tjänst ska kännas självklar? 

Hur viktigt är egentligen varumärket?

Kan varumärket hjälpa mig att nå mina syften?

Det här är frågor som vi fångat upp i samtal med företagare och vi bjuder därför in till en dag fylld med inspiration, konkreta tips och värdefull information.

Dagen innehåller både föreläsning, workshop och en paneldiskussion med två företagare. Vi inleder dagen med fika och mingel, alla hålltider nedan.

Niklas Laninge, VD och medgrundare av Nordic Behaviour Group AB

Beteendekommunikation är ett begrepp som används för att beskriva den kommunikation som syftar till att påverka beteenden hos människor. Det handlar om att kommunicera på ett sätt som får människor att agera på ett särskilt sätt eller att förändra sina vanor. Beteendekommunikation är en viktig del av marknadsföring, men det kan också användas för att främja annan förändring.

Under förmiddagen får du en introduktion till ämnet beteendeinsikter och hur du kan använda beteendevetenskap och psykologi för att skapa bättre marknadsföring och effektivare försäljning.

Psykologen Niklas Laninge har i över 10 år hjälpt organisationer använda psykologi för att skapa och marknadsföra produkter och tjänster. Kom och lär dig varför kunden inte alltid gör som man vill och vad du kan göra för att skapa storskalig beteendeförändring bland kunder och medarbetare. Niklas leder idag Sveriges största team för beteendeinsikter.  

Vanja Johnsson, strateg och projektledare på varumärkesbyrån Make Thrive

Vi får lyssna till Vanja Johnson, strateg och projektledare på varumärkesbyrån Make Thrive som kommer berätta om hur man som företag kan nyttja sitt högre syfte – purpose – som strategisk ledstjärna i varumärkesarbetet.

Hur kan det stärka både företagets  relevans och attraktionskraft utifrån ett holistiskt intressentperspektiv. Vi får en genomgång av  varumärkets olika komponenter och exempel på hur de tillsammans kan stärka företagets position och bidra till mer strategiskt beslutsfattande.

Paneldiskussion med två intressanta företag

Vi samtalar med två företag som båda har utmaningar där deras produkt/tjänst inte är självklar och som behöver hitta nya sätt att få med sig sin målgrupp.

  • 09:00 Fika och mingel
  • 09:30 Föreläsning Niklas Laninge
  • 10:30 paus
  • 10:45 Workshop med Niklas Laninge
  • 12:30 Lunch
  • 13:15 Föreläsning Vanja Johnson
  • 14:00 Paneldiskussion
  • 15:00 Avslutning med fika och mingel

Kostnad
Medlem i Företagarna: 150 kr/person, swishas på plats.

Medlemmars gäster och icke medlemmar: 350kr/person  - bli medlem under dagen så bjuder vi på avgiften! 

Om du trots anmälan inte dyker upp eller inte lämnar skriftligt återbud, debiteras du med 395:- för att täcka kostnaderna för mat och lokalhyra. 

Begränsat antal platser, medlemmar i Företagarna har företräde.

Varmt välkomna!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.