För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen på lunch där vi sätter fokus på kvinnors företagande!

21 nov 2023, 11:30-13:00
Plats: Företagarna Malmö på Balzarsgatan 12
FULLBOKAT, se nedan för kölista. Välkommen du som driver företag, du som funderar på att starta egen verksamhet men också du som är intresserad av Företagarfrågor! Företagarna W är en del av Företagarna där vi sätter fokus på kvinnors företagande.

Eventet är fullbokat men vi har börjat upprätta en kölista. Om du är intresserad av att anmäla dig till den skicka ditt namn, företag och e-post till Marie Nilsson oresund@foretagarna.se  så återkommer om huruvida det finns plats när vi närmar oss eventet.

Vi vill skapa aktiviteter och stärka dig som entreprenör. Oavsett vilken bransch du verkar inom eller om du befinner dig i etableringsfasen för att starta upp ditt företag, varmt välkommen till premiären!

Under kvällen lottar vi ut en flygbiljett med stöd från 
BRA Flyg - får kvinnor att lyfta!

Datum: 21 november
Tid: 11:30
Plats: Företagarna Malmös lokaler på Baltzarsgatan 12

Vi möter företagsledaren Hélène Barnekow, som har blivit hyllad för sitt ledarskap och som drivs av en stark etisk kompass och vilja till förändring. 

Med en omfattande erfarenhet av att inneha ledande positioner, både på nationell och internationell nivå – bl a som VD för Telia Sverige och VD Microsoft Sverige – använder nu Hélène sina kunskaper inom ledarskap och organisatorisk kultur för att stödja andra företag att nå framgång på marknaden, som konsult på Ascension.

Hélène berättar: "- När jag blickar tillbaka ser jag en röd tråd av att jag har antagit utmaningar där framgång inte alltid har varit självklar. Jag har haft chefer och ledare som har vågat satsa på mig även när jag inte nödvändigtvis passade in på papperet, och detta har verkligen definierat min resa. Jag har kastat mig in i olika projekt och kontinuerligt utvecklats."

Vi får möjlighet att ställa frågor till Hélene - vet du redan nu vad du skulle vilja fråga om så lägg en rad till oss - malmo@foretagarna.se

Välkommen med din anmälan redan idag!  Begränsat antal platser så först till kvarn! Anmäl dig via formulär till höger, mobil scrolla ner, senast den 15 november.

Vi bjuder dig som medlem i  Företagarna på en lunchsallad och  som extra bonus till denna premiär får du även bjuda med dig en kvinnlig entreprenör som ännu inte upptäckt Företagarna. Din gäst anmäler du via samma formulär enligt ovan.

//Företagarna Malmö 
i samarbete med Företagarna Öresund och Lund samt i samverkan med BRA Flyg

braflyg.png

Kort om Företagarna W.
Av alla företagsledare i svenska aktiebolag är andelen kvinnor endast 22 procent. Denna siffra ökar tack och lov. Men det går långsamt och vi på Företagarna vill vara en kraft som för denna positiva utveckling framåt. Snabbare!

Företagarna W. samlar event, nätverk, webinars, spännande artiklar om kvinnor som byggt bolag och livet som entreprenör. Vi vill med detta lyfta, inspirera, boosta och visa upp alla de otroliga bolag, startups och entreprenörer som vi har i vårt land. Det finns många men det behöver bli fler, större och växande bolag som drivs av kvinnor. Företagarna W. vill vara en samlingsplats där man kan möta andra kvinnliga entreprenörer som brinner för sina bolag och produkter.

Vi vill visa på möjligheter där man kan få rådgivning och hjälp och självklart via våra event och nätverksträffar skapa nya möten och affärsidéer. 

Temat som alltid är -  Våga Växa  

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.