För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

FULLSATT!

2 mar 2023, 17:00
Plats: Malmö Live
Vi har fått förmånen att bjuda in medlemmar till Malmö Näringslivsgala. I år, 2023 är det 21 året i rad som Malmö Näringslivsgala slagit upp dörrarna för Malmös näringsliv!

Den röda tråden genom åren har alltid varit densamma, nämligen att sammanföra, inspirera och belysa Malmös breda näringsliv och att skapa en plattform för att lyfta och hylla företag och personer i Malmös näringsliv, som utmärkt sig på olika sätt. Men även att erbjuda Malmös näringsliv en mötesplats för ny kunskap, inspiration och fest, med möjlighet att knyta nya kontakter.

Vi håller på att renovera våra lokaler så vi samlas på Gustavino Kyrkogatan 3, mellan kl.17.00- ca17.50 för att ta ett glas bubbel tillsammans innan vi promenerar till Malmö Live konserthus där galan går av stapeln. Biljetterna delas ut på Gustavino.

Väl på plats på Malmö Live bjuds det på en mingeltallrik och ett glas vin/öl eller alkoholfritt medan ni träffar kollegor och nya bekanta. Dörrarna till Konsertsalen öppnas kl. 19.00 och kl. 19.30 startar showen.

Vi har endast 30 platser att erbjuda, så boka direkt, först till kvar principen gäller. Som medlem i Företagarna Malmö har du ett subventionerat pris och betalar endast 275 kr för kvällen (Faktura skickas i efterhand).

Anmäl dig senast den 24/2 via formulär till höger, glöm inte att anmäla ev. specialkost.

Pris: 275 kr för medlemmar (ordinariepris 843–949 kr)

No-showavgift: 843 kr

Vi kommer att kontrollera att du som anmäler dig är medlem. Medlemskapet i Företagarna är personligt. För att anmäla dig till näringslivsgalan måste du vara registrerad medlem idag! 

Välkomna!

Styrelsen Företagarna Malmö

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.