För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarlunch med Företagarna Öresund

7 feb 2023, 11:45-13:15
Plats: Staffanstorps Gästis
Äntligen dags - Företagarlunch med Företagarna Öresund

Varmt välkomna till årets första företagarlunch!

Vi ses på Staffanstorps Gästis och ser framemot att träffa er alla.

Våra luncher brukar vara välbesökta så anmäl dig i god tid.

Den här gången har vi bjudit in Louise Björneman grundare av Björneman Advokat AB som kommer att berätta om varför man tecknar ett aktieägaravtal och vad man ska tänka på.

Aktieägaravtal – Viktiga aspekter att tänka på

Ett aktiebolag kan ägas av flera personer – juridiska eller fysiska.

Genom den obligatoriska bolagsordningen kan ägarna åstadkomma skräddarsydda lösningar för aktiebolaget. Av olika skäl kan ägarna vilja komplettera bolagsordningen med ett aktieägaravtal.

Under den här föreläsningen berättar Louise Björneman vad som är viktigt att tänka på när ett aktieägaravtal ska ingås. Hon guidar oss i aktieägaravtalets struktur och i hur man ska tänka för att optimera avtalets sätt att fungera.

Louise Björneman är advokat och grundare av Björneman Advokat AB.Hon har under många år tillhandahållit affärsjuridisk rådgivning till såväl startup-bolag, medelstora bolag som börsnoterade bolag. Bland hennes verksamhetsområden ingår bland annat rådgivning avseende allehanda spörsmål som rör aktieägaravtal. Louise guidar dagligen, ägare och blivande ägare, i angelägenheter som avser aktieägaravtalets uppbyggnad och funktion.

Självklart får alla möjlighet att presentera sig,  det är så vi bygger ett bra nätverk. Vi fokuserar på att nätverka och byta erfarenheter.

Välkommen också som gäst;  företagare behöver inte vara medlemmar för att delta på våra aktiviteter. Lunchen bjuder vi på!

Vi vill också ha en dialog med er företagare och lyssnar gärna på förslag om vad ni önskar att vi på Företagarna Öresund ska fokusera på.

VARMT VÄLKOMNA!

Företagarna Öresund 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.