För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Hur kan ditt företag bli starkare under pandemin?

25 mar 2021, 18:30-20:30
Plats: Digitalt
Pandemin har drabbat företagen i Sala och Heby på olika sätt men det behöver faktiskt inte innebära katastrof. Tvärtom finns det stora möjligheter för de lokala företagen att växa redan nu och vara beredda när pandemin väl lägger sig. Nu har ditt företag chansen att få exklusiva tips och råd från dina lokala banker, från företagsexperter och kommunens beslutsfattare.

Vad krävs för att få låna i dessa tider? Hur kan kommunerna göra det lättare att få lokala kontrakt? Vilka stöd har jag missat? Hur kan företag samarbeta på ett smart sätt? Hur kan du få kompetensutveckling och coachning? Allt detta och mycket mer kommer du att få vara en del av den 16 och 25 mars, då vi träffas digitalt för att skapa nya lösningar och hitta smarta vägar framåt.

Under kvällen kommer du också att få chansen att i mindre grupper diskutera precis den fråga som är viktig för just ditt företag. Grupperna kommer att handla om Etablering och utbyggnad, Tillstånd, tillsyn och avgifter, Kommunal upphandling, Kompetens- och affärsutveckling, Lantbruk och småföretag och Banker och finansiering. När du anmäler dig anger du vilken grupp eller vilka grupper du är intresserad av att delta i. Du kan delta i minst en och max tre olika grupper.

Välkommen till ett effektivt och givande samtal mellan dig som företagare och oss som kan stötta dig.

Dag och tid
Tisdag 16 mars 18.30-20.30 eller torsdag 25 mars 18.30-20.30

Anmälan
Senast 12 mars respektive 23 mars till: heby.se/tillsammanssalaheby-dialog.
Zoomlänk kommer med e-post när du anmält dig.

#TillsammansförSalaHeby är en grupp bestående av Sala och Heby kommuner, Sala Sparbank, Handelsbanken, Företagarna i Sala och Heby samt Sala Allehanda, vars syfte är att stärka företagsamheten under pandemin.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.