För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

STUDIO LIVE: Elbristen - sant eller falskt?

5 maj 2021, 14:00-14:30
RiksDigitalt
Ska du som företagare vara orolig för elbristen och kommer elen räcka till elbilar, serverhallar och bitcoin?
Fortum i samtal med Företagarna om elbristen.

Idag ska vi fördjupa oss i ett ämne som varit aktuellt hela vintern nämligen elbristen. Vi har bjudit in Fortum till studion för att prata om elbrist, hållbarhet och lösningar. Vi ser allt fler politiska beslut som uppmuntrar oss att gå över till elbilar och hybridlösningar. Svensk el är en eftertraktad exportvara och företag som vill ha stabil tillgång till el flyttar till Sverige. 

Så hur står det egentligen till - har vi elbrist eller inte? Eller finns sanningen någonstans däremellan. Vi kommer också ta oss tid att prata om hållbar el och varför svensk el har så gott rykte. 

Glöm inte att skicka in dina frågor till live@foretagarna.se innan programmet börjar eller ställ dem i chatten under livesändningen.

Detta är en programpunkt på Företagarna Business Forum Digital 4-6 maj där vi kommer öppna upp för digitala seminarier, VIP-live och samtal om elektrifiering, e-handel, logistik, frakt, a-kassa och många andra praktiska ämnen som är aktuella för småföretagare. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.