headphones newspaper video-player
Missa inte när Mercell möter vår expert Magnus Johansson

VIP-LIVE: Offentlig upphandling med Mercell

Magnus Johansson, Företagarna, och Fredrik Kristiansson, Mercell, ger dig som deltagare handfasta tips om hur du som leverantör kan göra goda affärer med det offentliga! Vi berättar om våra erfarenheter av allt från anbudsgivning till överprövning. Du får även möjlighet att ställa frågor till oss direkt LIVE för att hjälpa dig att vinna de offentliga kontrakten. Välkomna!

Vi skulle kunna berätta hur många historier som helst där Magnus har hjälpt företag att komma igång med offentlig upphandling. Eller hur han när orättvisorna slår till höjt rösten och sett till att förändra upphandlingar som leder till snedvriden konkurrens. 

Mercell har en plattform som underlättar för dig som gör offentliga upphandlingar eller direktupphandlingar. Mindre tid, enklare att göra rätt och snabbare överblick. Mercell och Magnus tillsammans är en riktig vinstlott! 

Glöm inte att skicka in dina frågor till denna film på live@foretagarna.se (märk Mercell).

Vi har även spelat in en film om offentlig upphandling som tar upp företagares vanligaste frågor, filmen hittar du här. Men du har också möjligheten att ställa frågor direkt i detta VIP-rum som kommer vara en livesändning där du kan delta. . Vill du att vi kontaktar dig när det är dags lämna din epost här!

Länk till eventet

Microsoft Teams meeting/ Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Mercell är förstås också en medlemsförmån för dig som är medlem i Företagarna. Läs mer här. 

mercell-commerce-foretagarna-1146x746px.jpg

Här nedan hittar du mer innehåll där du kan få ett provsmak av Mercell och Magnus.