headphones newspaper video-player
Se hela sändningen

LIVE: Bygg en framgångsrik E-handel

E-handel är ett ständigt efterfrågat ämne från småföretagare. Hur svårt kan det vara egentligen? Under en halvtimme ska vi ge dig massor med konkret kunskap som gör att du lättare kan starta en e-handel eller utveckla den som du redan driver.

För att vägleda oss framåt i e-handelns snåriga djungel så har vi bjudit in tre experter på området. Vi hälsar varmt välkommen till Anna Nordlander som är en av Sveriges främsta E-handels-experter. Hon har tidigare varit vd för The Friendly Swede som var ett av de allra första svenska företagen att sälja fysiska produkter via Amazon.com.

Vi får även höra från Joel Falck, vd och medgrundare av KitchenTime Group som är en av Nordens ledande leverantörer av produkter för hemmet och består av varumärkena Confident Living och KitchenTime. 

Dessutom medverkar Susanne Holmström, vd för NetOnNet som säljer hemelektronik via e-handel och lagershoppar till kunder och företag i hela Norden. Sändningen leds av Företagarnas vd Günther Mårder.

2020 var året då e-handeln tog ett stort skutt framåt inom alla branscher. Orsaken hade vi gärna varit utan men vi får ändå konstatera att det känns bra att proppen gick ur för svensk och internationell e-handel som kan underlätta köp mellan människor på så många sätt. För de flesta företag blir e-handel en lönsam affär, ett enklare sätt att låta både BTB och BTC kunder göra sina inköp när det passar dem. 

I dagens LIVE tar vi upp några exempel på företag som lyckats komma igång med olika sorters e-handel. Vi kommer prata om beslutet, om den första tiden och misstagen de gärna skulle vara utan och vad är egentligen det svåraste med e-handel? E-handel är mer än en webbsida, det innebär ofta en lokal för lager eller order, frakt och returer. Idag kan du köpa in tjänster för lager, logistik och frakt - men hur fungerar det egentligen? 

Håll koll i dagens program för Företagarna Business Forum Digital så kan du lära dig mer om logistik, frakt, Instagram och Facebook också. Hela programmet är utan kostnad och endast VIP-LIVE kräver anmälan. 

Längre ner på sidan hittar du mer om e-handel och lite av den kunskap som finns att använda på vår webb. Som alltid utan inlogg och utan kostnad.