headphones newspaper video-player

Frukost med Günther!

4 maj 2021, 07:00
RiksDigitalt
Varför vågar man starta företag egentligen? Världen är full av pandemier, jordbävningar och idel utmaningar och ändå startas det varje dag nya företag.

Välkommen till första dagen på Företagarna Business Forum Digital som går av stapeln 4-6 maj 2021. Varje dag inleds med en frukost med Günther som kommer postas på Företagarnas Facebooksida och här att titta på.  

Företagarna Business Forum Digital är en kunskapsfylld play-tjänst som kommer ha öppet under en veckas tid där du som småföretagare kan hitta mycket praktisk kunskap om e-handel, logistik, transportbilar, drivmedel, a-kasssa och offentlig upphandling. 

Denna frukost får vi möta Günther när han pratar med Jacob Wall,  Affärsutvecklingschef på Axel Johnson om framtiden och trender samt att affärsutveckla i en tid av pandemier och osäkerheter. 

Jacob Wall är utöver sitt uppdrag på Axel Johnson också styrelseledamot i Novax AB, Skincity, New Moon och Electragruppen och är med andra ord specialist på strategier för e-handel, detaljhandel och hur man bäst utvecklar nya affärsidéer. 

Missa inte nästa avsnitt av Företagarpodden

Den 5 maj släpper vi ett nytt avsnitt av Företagarpodden. Gäst är Jacob Wall och vi kommer prata om vilka åtgärder som krävs för att anpassa företaget för oväntade utmaningar? Och hur kan man tweaka sin affärsidé efter det rådande världslaget? Kort och gott blir det ett längre avsnitt av det smakprov som bjuds under Företagarna Business Forum.

Lyssna på tidigare avsnitt av Företagarpodden